MENIU CAUTĂ
30 Apr. 2018 22:50

Adela vă sfătuiește în sex și iubire: „Am găsit în telefonul soției un filmuleț cu ea în ipostaze provocatoare”

Distribuie

De când lumea şi pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citeşte în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Cred că soția mea mă înșală, însă ea neagă vehement. Ideea e că am găsit în telefonul ei un filmuleț cu ea, în ipostaze cam îndrăznețe, în care își arată decolteu și în care vorbește cam provocator. Imediat m-am gândit că este un filmuleț pe care l-a trimis unui alt bărbat – normal. Ea neagă, însă. Spune că a vrut să-și învețe o prietenă să vorbească mai îndrăzneț pentru a-și stimula partenerul. Nu știu ce să cred, totuși. Nici nu vreau să ajung bărbatul acela care îi controlează telefonul. Nici acum nu am făcut asta. Mă uitam la un filmuleț cu fetița noastră și așa am dat peste înregistrarea aceasta.

Suntem căsătoriți de opt ani, amândoi avem 38 de ani, iar fetița noastră are 9 ani. Mă gândesc că nu vreau să crescă într-o familie cu părinți divorțați, dar nici nu știu dacă să am încredere în soția mea. Te rog, dă-mi un sfat.

Adela răspunde:

Dacă soția ta neagă că ar fi vorba despre altcineva, ce rost are să speculezi tu vrute și nevrute? Acordă-i, cum se spune, prezumția de nevinovăție – până la proba contrarie. Evident, de acum înainte vei fi mult mai atent la ea, și cu ea. Presupunând prin absurd că ceea ce ai simțit tu când ai vzut acel filmuleț ar fi adevărat, gândește-te ce anume ar fi putut s-o împingă pe o femeie cu o căsnicie frumoasă, cu un copil minunat, într-o aventură cu viitor incert. Dacă tot îți place să peculezi, gândește-te cum ar fi bărbatul căruia i s-ar adresa ea așa cum ai văzut-o în filmuleț. Chiar și dacă nu e adevărat că acel bărbat există, este un bărbat pe care ea și-l imaginează și, undeva în adâncul sufletului, și-l dorește. Răspunde sincer: semeni cât de cât cu acel bărbat? Când se află în relații de lungă durată, oamenii încep să uite să mai fie atenți, devin neglijenți, li se pare că totul li se cuvine. Și vine o zi în care te trezești că vine altul, care știe să fie romantic, care știe să o facă pe soția ta să se simtă ca o femeie – și ți-o 'suflă'. Dacă vrei să fii sigur că n-ai niciun motiv să-ți faci griji, este cazul să faci și tu niște eforturi. Asta e, în viață nimic nu ni se dă pe tavă și sunt momente în care, dacă nu ne mobilizăm, putem pierde totul.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Uranissima. Previziuni Gemeni pentru săptămâna 18-24 februarie 2019
Comentarii