MENIU CAUTĂ
08 Noi. 2014 13:29

Cum te epilezi corect, ca să ai pielea fină ca mătasea

Distribuie

Scrubul, regula de aur

Exfolierea nu doar îndeparteaza celulele moarte, ci şi împiedica firele de par sa creasca pe sub piele. Condiţia esenţiala este sa fie facuta regulat, de doua ori pe saptamâna, dar si inainte de epilare. În câteva minute, îţi poţi prepara un scrub natural chiar acasa, din: 1-2 linguri de mălai, o lingura de zahăr şi doua de ulei de floarea-soarelui sau de masline. Amesteca bine şi aplica pe pielea umeda prin masaj circular. Malaiul şi zaharul au un bun efect exfoliant, în timp ce uleiul hidrateaza şi catifeleaza instantaneu pielea.

Ai nevoie de produse speciale

Foloseşte un gel-spuma special pentru epilat, caci asigura o epilare mult mai uşoara: înmoaie foarte bine firele de par, care vor putea fi taiate chiar de la baza, previne iritaţiile şi are ingrediente hidratante care îngrijesc pielea. Evita folosirea sapunului la epilarea cu aparatul de ras, pentru ca usuca mult pielea.

Aparatul de ras face diferenţa

Evident, rezultatele difera în funcţie de calitatea aparatului de ras. Daca preferi aceasta metoda de epilat, investeşte într-un aparat bun: sa aiba mai multe lame, pentru mai multa precizie, sa fie sigur şi uşor de utilizat. Dupa câteva folosiri, schimba lamele, pentru a evita infecţiile.
Citește continuarea pe Unica.ro

Comentarii