Mergi direct la conținut »
Horoscop 12 aprilie 2019. Scorpionii au șansa de a-și rezolva problemele de cuplu. Cu o condiție
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop 12 aprilie 2019. Scorpionii au șansa de a-și rezolva problemele de cuplu. Cu o condiție

Horoscop 12 aprilie 2019. Scorpionii au șansa de a-și rezolva problemele de cuplu. Cu o condiție

Horoscop 12 aprilie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 12 aprilie 2019 – Berbec:

S-ar putea să respingi chiar și sfaturile care vin de la persoane pe care le admiri sau de la prietenii adevărați, cei care au dovedit că îți doresc binele.

Horoscop 12 aprilie 2019 – Taur:

Bine ar fi să cedezi în fața dorinței de a-i proteja pe cei din jur și de a-i ajuta să crească, mai ales că te pricepi foarte bine la acest lucru.

Horoscop 12 aprilie 2019 – Gemeni:

Ești convins că ai nevoie de aprobarea unei persoane care are o autoritate morală asupra ta, ca să poți merge mai departe cu un proiect important.

Horoscop 12 aprilie 2019 – Rac:

Sensibilitatea îți va fi de mare ajutor astăzi, ca să te poți ghida corect în multitudinea de situații încurcate pe care le vei întâlni.

Horoscop 12 aprilie 2019 – Leu:

Cea mai bună alegere, dincolo de stresul acestei zile, este să protejezi, să ajuți, să oferi sprijinul tău, chiar dacă asta înseamnă să faci eforturi suplimentare.

Horoscop 12 aprilie 2019 – Fecioară:

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Poate că unele dintre piedicile pe care le vezi în calea planurilor tale de viitor sunt reale, dar există și pericolul de a le exagera rolul și importanța.

Horoscop 12 aprilie 2019 – Balanță:

Vrei să devii un punct de sprijin pentru cei din familie și nu numai, dar în ciuda acestor intenții lăudabile, ai îndoieli și temeri care te țin în loc.

Horoscop 12 aprilie 2019 – Scorpion:

Ești legat de trecut prin prea multe fire, mare parte dintre ele foarte prețioase pentru tine, ca să poți evalua corect situațiile din prezent, deși ți-ar fi de mare folos.

Horoscop 12 aprilie 2019 – Săgetător:

Poți alunga norii negri care s-au adunat pe cerul relației de cuplu, dar numai cu metode blânde, care să nu încalce drepturile celuilalt.

Horoscop 12 aprilie 2019 – Capricorn:

Poate că multe dintre situațiile pe care le trăiești acum sunt greu de suportat, dar este inutil să cauți cauza acestor stări negative în afara ta. E o chestiune de interpretare.

Horoscop 12 aprilie 2019 – Vărsător:

S-ar putea să îți complici singur viața printr-o atitudine de respingere a obligațiilor pe care tot tu ți le-ai asumat, de exemplu la muncă.

Horoscop 12 aprilie 2019 – Pești:

Vei deveni repede conștient de amestecul de sentimente și emoții care cer, fiecare, atenție și întâietate. Decizia îți aparține, dar ar trebui să se bazeze pe nevoia de echilibru.

Citeşte şi previziunile Uraniei

Close
Închide
  Close