MENIU CAUTĂ

Horoscop, joi, 2 august 2018. Taurii își creează probleme din care vor ieși greu

Distribuie

Horoscop 2 august 2018. Taurii își creează probleme din care vor ieși greu

Horoscop 2 august 2018 - Berbec

S-ar putea să te găsească nepregătit această zi, în primul rând, din cauză că se vor accentua parcă din nimic conflictele, chiar și cele pe care le credeai stinse.

Horoscop 2 august 2018 – Taur

Tendința ta de a controla totul poate fi motorul unor probleme din care vei ieși numai cu mari eforturi. Poate ar fi mai bine să rămâi binevoitor, în special cu cei din familie.

Horoscop 2 august 2018 – Gemeni

Dorința ta de a te apăra are la bază o neînțelegere care îți poate provoca mai mult rău decât bine. Cei din jur au propriile interese, dar asta nu înseamnă că sunt împotriva ta.

Horoscop 2 august 2018 – Rac

Viteza nu îți este de vreun folos astăzi, mai ales la serviciu, în relația cu superiorii. Mai bine petreci mai mult timp explicând, decât să pierzi și mai mult timp, mai târziu, reparând ceea ce strici acum.

Horoscop 2 august 2018 – Leu

Aluneci ușor, fără să îți dai seama, în butoiul cu melancolie, deși nu îți stă în fire și nici nu știi cum să ieși de acolo. Asta se întâmplă când aduni prea multe nemulțumiri.

Horoscop 2 august 2018 – Fecioară

Orice atitudine explozivă va atrage o reacție corespunzătoare, acum sau mai târziu. Este important să arăți că te poți controla, mai ales atunci când îți este greu.

Horoscop 2 august 2018 – Balanță

Provocările nu lipsesc, dar asta nu e o scuză să le dai curs și să îți pierzi timpul cu tot felul de confruntări, care mai de care mai lipsită de sens.

Horoscop 2 august 2018 – Scorpion

Există riscul să dai peste cap planurile tuturor celor de la serviciu și să refuzi să-ți asumi consecințele, provocând o supărare generală.

Horoscop 2 august 2018 – Săgetător

Ai tendința de a te refugia în ceea ce îți place să faci, crezând că problemele vor dispărea, dacă le ignori. Este alegerea ta, dar trebuie să știi că nu are doar o parte bună, din contră…

Horoscop 2 august 2018 – Capricorn

Te consideri nedreptățit în mai multe feluri și din mai multe direcții, dar nu analizezi la rece aceste impresii, pentru că le folosești ca argumente pentru decizii la fel de nedrepte.

Horoscop 2 august 2018 – Vărsător

Ai sentimente amestecate față de cei din familie și față de mediul intim, ceea ce te poate destabiliza, dacă nu iei măsuri fără să mai amâni.

Horoscop 2 august 2018 – Pești

Poate te așteptai, poate nu, cert e că este multă agitație în anturaj, fără să poți înțelege ceva din asta. Bineînțeles că nu e cazul să te lași influențat de toate acestea.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii