Mergi direct la conținut »
Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor

Horoscop 29 ianuarie 2020 - Citește previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop 29 ianuarie 2020 – Berbec:

Fără să îți dai seama, te vei lăsa în voia unor impulsuri distructive care vor duce la un alt șir de probleme, chiar dacă tu credeai că așa vei rezolva ceva.

Horoscop 29 ianuarie 2020 – Taur:

Poți asista neputincios la crizele temperamentale ale celor cu care colaborezi sau poți oferi un exemplu pozitiv, rămânând calm și orientându-te spre soluții. 

Horoscop 29 ianuarie 2020 – Gemeni:

E cam multă gălăgie în jur și vei fi tentat să te concentrezi pe această nemulțumire, în loc să te ocupi, cuminte, de ceea ce contează.

Horoscop 29 ianuarie 2020 – Rac:

E nevoie de armonie în familie, dar aceasta trebuie construită frumos, pas cu pas, nu pică din cer. Poți începe chiar de azi, dacă nu ai început deja, să o creezi. 

Horoscop 29 ianuarie 2020 – Leu:

Vei avea de ales între a discuta în contradictoriu cu cei care îți ies în cale, doar pentru că ești nervos și nemulțumit, sau să discuți calm cu cei care chiar știu despre ce vorbești.

Horoscop 29 ianuarie 2020 – Fecioară:

S-ar putea să te ispitească un gând păcătos, cum că nu ai fi apreciat la adevărata valoare și de aici să pornească o mulțime de gânduri și mai întunecate.

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar
Recomandări

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar

 

Horoscop 29 ianuarie 2020 – Balanță:

Este bine să răspunzi pozitiv dorinței vii de a te apropia de cei dragi, de a le oferi momente frumoase, așa ca tine. Cu siguranță, toți vor câștiga ceva din asta.   

Horoscop 29 ianuarie 2020 – Scorpion:

Îți scapă anumite mecanisme prin care se reglează relațiile de familie. Poate nu te-ai priceput niciodată la asta și ar fi cazul să începi să cercetezi subiectul. 

Horoscop 29 ianuarie 2020 – Săgetător:

Chiar dacă vei fi tentat să răspunzi unor provocări care apar așa, din senin, ar fi bine să nu faci acest lucru. Nu e decât un consum inutil și nu e o eliberare.

Horoscop 29 ianuarie 2020 – Capricorn:

Te apropii cu plăcere de cei care gândesc la fel ca tine, dar asta nu înseamnă că vei avea ceva de câștigat de pe urma lor. Ar fi bine să te bazezi pe tine, în primul rând.

Horoscop 29 ianuarie 2020 – Vărsător:

Te poți lăsa în voia unor supărări de moment și să spui ce îți vine la gură, doar pentru că ești convins că fiind sincer, nu poți greși față de nimeni. 

Horoscop 29 ianuarie 2020 – Pești:

Există în interiorul tău resursele necesare ca să înțelegi ce se petrece în sufletul celor cu care ai de-a face astăzi și în felul acesta să îi poți ajuta cu adevărat.

Close
Închide
  Close