MENIU CAUTĂ

Horoscop, vineri, 29 iunie 2018. Săgetătorii se ocupă de propria pregătire

Distribuie

Horoscop 29 iunie 2018. Săgetătorii se ocupă de propria pregătire

Horoscop 29 iunie 2018 - Berbec

Există riscul să adopți un comportament autoritar față de cei dragi, din cauza orgoliul, care va deveni din ce în ce mai intens, fără să îți dai seama de acest lucru.

Horoscop 29 iunie 2018 – Taur

Casa și familia sunt pentru tine cea mai bună oglindă a priceperii și hărniciei de care ești capabil. Ar fi bine să rămână așa, măcar o vreme, și să nu devii o sursă de stres pentru apropiați.

Horoscop 29 iunie 2018 – Gemeni

De la cei din anturajul apropiat încep să vină sfaturi proaste, fără nici o bază, așa că ar fi bine să le tratezi ca atare și să îți vezi de treburile tale, cu calm și diplomație.

Horoscop 29 iunie 2018 – Rac

Ești setat pe bani și orice alt fel de resurse, deși ești conștient că nu este o direcție constructivă. Poate ți-ar prinde mai bine să te orientezi spre muncă și spre păstrarea stării de sănătate.

Horoscop 29 iunie 2018 – Leu

De astăzi începi să te ocupi de propria persoană, să îți aperi mai bine interesele și să respingi tot ce nu îți convine. Ar fi de dorit, totuși, să faci o selecție rațională a acestor porniri.

Horoscop 29 iunie 2018 – Fecioară

Se coalizează cei care nu ți-au dorit niciodată binele sau, în cazul în care nu ai dușmani, încep să conteze foarte mult deciziile pe care le iau alții și te afectează și pe tine.

Horoscop 29 iunie 2018 – Balanță

Te asociezi cu persoane care te atrag și pe care ai și motive serioase să le admiri, dar ar fi bine să fii prudent și să citești corect semnalele care vin de la acești oameni.

Horoscop 29 iunie 2018 – Scorpion

Începe o perioadă în care orgoliul te poate împinge la gesturi care vor face valuri, dar nu trebuie să uiți că unele dintre aceste valuri te pot doborî și pe tine.

Horoscop 29 iunie 2018 – Săgetător

Te ocupi cu toată seriozitatea de propria pregătire, de acoperirea unor goluri sau de o nouă specializare, una care să ți se potrivească mai bine decât cea actuală.

Horoscop 29 iunie 2018 – Capricorn

Astăzi începi să vezi efectele unor decizii luate după capul tău, în chestiuni financiare și în cele care vizează orice alt fel de resursă vitală.

Horoscop 29 iunie 2018 – Vărsător

Partenerul de cuplu va deveni mai vocal, poate și mai autoritar, iar asta se va întâmpla din cauza lipsei tale de reacție la solicitările sale.

 Horoscop 29 iunie 2018 – Pești

Munca și starea de sănătate vor fi și mai strâns legate în perioada următoare. Dacă vrei să îți fie bine, este necesar să eviți excesele de autoritate și crizele de orgoliu.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii