MENIU CAUTĂ
03 Iul. 2018 21:00

Horoscop, miercuri, 4 iulie 2018. Racii iau decizii neinspirate

Distribuie

Horoscop 4 iulie 2018. Racii iau decizii neinspirate

Horoscop 4 iulie 2018 - Berbec:

Vei avea impresia că situațiile complicate cer o singură soluție, una categorică. Dar e doar o aparență menită să te înșele.

Horoscop 4 iulie 2018 – Taur:

Ai multe intenții, dorințe și gânduri la care nu vrei să renunți și le tot aduni, fără să îți dai seama că te consumi ca să aduni neîmpliniri, nu realizări.

Horoscop 4 iulie 2018 – Gemeni: 

Unele dintre situațiile pe care vrei să le controlezi dau semne că vor evolua altfel decât vrei tu. Poate că ar fi necesar să iei în calcul și alte variante.

Horoscop 4 iulie 2018 Rac:

S-ar putea să te amăgești singur și să iei decizii neinspirate, zicând că așa nu vei suferi pierderi sau diminuări ale veniturilor.

Horoscop 4 iulie 2018 – Leu:

Există riscul de a suferi o pierdere de imagine din cauza unor erori, neintenționate, care vor fi evidențiate în activitatea ta de la serviciu.

Horoscop 4 iulie 2018 Fecioară:

Ai putea fi tentat să crezi că vei obține o realizare anume doar prin metode tainice, departe de ochii celorlalți, dar asta implică și anumite riscuri.

Horoscop 4 iulie 2018 Balanță:

Informațiile care ajung la tine sunt utile, dar pot fi supărătoare, cel puțin la prima vedere. Cu puțin mai multă răbdare, vei reuși să treci și peste acele neplăceri.

Horoscop 4 iulie 2018 Scorpion:

Este esențial să fii tu un exemplu de corectitudine și de bun simț față de membrii familiei și să eviți escaladarea unor conflicte care au la bază decizii de-ale tale recente.

Horoscop 4 iulie 2018 – Săgetător:

Te vezi nevoit să o iei de la capăt cu pregătirea unui examen sau pentru a face un pas înainte pe plan profesional, unul pe care ți-l dorești de mai mult timp.

Horoscop 4 iulie 2018 – Capricorn:

Crezi că vei avea de câștigat oricare va fi evoluția situațiilor pe care încerci să le coordonezi. Este posibil să te înșeli și ar trebui să iei în calcul și această variantă.

Horoscop 4 iulie 2018 – Vărsător:

Ai tendința de a te izola în propriile gânduri, zicând că așa te protejezi de orice influență negativă. Dar și izolarea pe care ți-o impui poate deveni negativă.

Horoscop 4 iulie 2018 Pești:

Ar fi de dorit să mobilizezi calitățile pe care le deții deja, cele care îți permit să comunici cu oricine și să te faci înțeles de oricine.

Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Horoscop și Previziuni pe Libertatea.

Comentarii