MENIU CAUTĂ
06 Oct. 2018 21:00

Horoscop, duminică, 7 octombrie 2018. Săgetătorii au nevoie de revigorare

Distribuie

Horoscop 7 octombrie 2018. Săgetătorii au nevoie de revigorare

Horoscop 7 octombrie 2018 - Berbec

Poate ar trebui să eviți activitățile care te consumă, inclusiv întâlnirile cu persoanele față de care ai o anumită aversiune, mai mare sau mai mică.

Horoscop 7 octombrie 2018 – Taur

Este o zi în care vei fi tentat să refuzi exprimarea sentimentelor, de teamă că această exprimare ar însemna ca oamenii dragi să te considere slab.

Horoscop 7 octombrie 2018 – Gemeni

Ai nevoie de căldură în relația cu cei din familie și știi asta, dar probabil aștepți, sperând ca unul dintre ei să se apropie mai mult și să îți împlinească această dorință.

Horoscop 7 octombrie 2018 – Rac

Te orientezi foarte bine, dar nu și în situațiile care implică emoții sau sentimente. Cei dragi au nevoie și de încurajări, iar ca să poți fi sincer, va trebui să devii mai optimist.

Horoscop 7 octombrie 2018 – Leu

Depui eforturi mari, poate chiar considerabile, pentru a face rost de resurse de orice fel. Problema e că îți lipsește ceva și nu știi ce anume…

Horoscop 7 octombrie 2018 – Fecioară

Ai tendința de a-ți complica viața singur, asumându-ți dinainte rolul victimei, ca și cum relațiile tale ar fi sortite eșecului.

Horoscop 7 octombrie 2018 – Balanță

Ceva te nemulțumește profund, în legătură cu munca sau cu o problemă de sănătate. O atitudine constructivă ar fi cea mai bună alegere, într-un astfel de moment.

Horoscop 7 octombrie 2018 – Scorpion

Îți creezi singur dezamăgiri care nu au suport real, din cauza obiceiului tău de a distribui oamenii din viața ta în roluri pe care aceștia nu le cunosc și poate nici nu le-ar accepta.

Horoscop 7 octombrie 2018 – Săgetător

Deși gândul zboară tot la nemulțumirile strânse în timpul săptămânii, ai nevoie de revigorare, iar pentru asta, va trebui să lași pe altădată analiza neîmplinirilor.

Horoscop 7 octombrie 2018 – Capricorn

Respingi părerile care te contrazic, fără să cercetezi dacă nu cumva oamenii care le emit spun lucruri înțelepte, care altădată ți-ar fi sunat bine.

Horoscop 7 octombrie 2018 – Vărsător

Există riscul să te lași copleșit de grijile materiale și să te descurajezi din acest motiv. Poate că lipsurile pe care le vezi peste tot nu sunt reale, poate că ți-ai dorit prea multe, mai multe decât poți avea acum.

Horoscop 7 octombrie 2018 – Pești

Este necesară o atitudine tolerantă față de partenerii de orice fel, în special cel de cuplu, care riscă să devină, din nou, subiectul tău de analiză amănunțită.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii