MENIU CAUTĂ

Horoscop 8 martie 2019. Săgetătorii au parte de inspirație

Distribuie

Horoscop 8 martie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 8 martie 2019 – Berbec:
Viteza cu care vrei să faci totul astăzi va duce la rezultate bune, dar numai în situațiile care permit asta. Celelalte trebuie rezolvate altfel, cu alte metode, cu care nu ești obișnuit.

Horoscop 8 martie 2019 – Taur:
S-ar putea să te influențeze foarte mult graba celor din jur și să vrei și tu să faci același lucru. Din păcate, nu vei face decât să te forțezi, fără rost.

Horoscop 8 martie 2019 – Gemeni:
Chiar dacă ți se pare că e cam multă dezordine în jur, ai resursele necesare pentru a-ți compune un alt ritm, doar al tău, care să îți permită să te concentrezi pe ceea ce contează.

Horoscop 8 martie 2019 – Rac:
Este posibil să nu îți fie pe plac ritmul de lucru al celor din jur și asta să te afecteze destul de mult. Dar nu ești obligat să ții cont de el, poți alege altceva.

Horoscop 8 martie 2019 – Leu:
Este irezistibilă dorința de a lua parte la tot ce se petrece sub ochii tăi. Ar fi bine, totuși, să păstrezi o anumită rezervă, ca să poți oferi un ajutor potrivit situației.

Horoscop 8 martie 2019 – Fecioară:
Gândul bun te îndeamnă să accepți cooperarea, și nu numai cu cei din familie ci cu oricine ți-a arătat bunăvoință. Vei fi tentat să acorzi prea multă importanță unor temeri.

Horoscop 8 martie 2019 – Balanță:
Poți ajunge la o înțelegere cu unul dintre partenerii importanți, cum ar fi cel de cuplu. Soluția apare într-un moment de calm, fără a forța situația.

Horoscop 8 martie 2019 – Scorpion:
Ai nevoie de un foarte bun autocontrol, dar dacă te știi educat în această privință și vezi că nu mai funcționează, ar fi bine să cercetezi ce te neliniștește atât de mult.

Horoscop 8 martie 2019 – Săgetător:
Ai parte de inspirație, chiar și în viteza pe care o vei prefera astăzi în tot ce faci. Este de ajuns să îți asculți intuiția și vei înțelege ce aveai nevoie să înțelegi.

Horoscop 8 martie 2019 – Capricorn:
Atmosfera din familie ar trebui să încurajeze buna înțelegere, dorința de armonie și de echilibru. Ai nevoie de toate acestea și de aceea merită să faci eforturi pentru a le construi.

Horoscop 8 martie 2019 – Vărsător:
Este foarte simplu să dai curs unui impuls negativ, de moment și să pornești o confruntare verbală, care nu va aduce nimic bun celor implicați. E mai greu să te abții, dar nu imposibil.

Horoscop 8 martie 2019 – Pești:
Folosești banii ca motivație pentru a face eforturile care îți sunt solicitate, dar știi foarte bine că nu funcționează prea mult timp această o motivație de acest fel.

Comentarii