MENIU CAUTĂ
17 Noi. 2018 21:00

Horoscop, duminică, 18 noiembrie. Taurii primesc un mesaj important din partea cuiva drag

Distribuie

Horoscop, duminică, 18 noiembrie. Vezi PREVIZIUNILE COMPLETE pentru fiecare dintre cele 12 zodii!

Horoscop, duminică, 18 noiembrie - Berbec: 

Este o zi care te poate ajuta să domolești toate gândurile negre și să renunți la planurile războinice, în cazul în care ai avut astfel de preocupări, în ultimele zile.

Horoscop, duminică, 18 noiembrie – Taur:

Există un mesaj subtil, deosebit de frumos, care vine spre tine prin prieteni, rude sau orice altă persoană care te inspiră, la un moment dat.

Horoscop, duminică, 18 noiembrie – Gemeni:

Ai parte de o zi care te poate ajuta să repari ce ai stricat în relațiile cu cei din anturaj. Motivația reală este faptul că ai un interes clar legat de acei oameni.

Horoscop, duminică, 18 noiembrie – Rac:

Ești dornic de afirmare, dar nu oricum ci doar prin calitățile de excepție pe care le cunoști, dar nu le-ai mobilizat cu adevărat, până acum.

Horoscop, duminică, 18 noiembrie – Leu:

Este o zi pe gustul tău prin faptul că îți vei recăpăta curajul de a privi spre viitor cu încredere și optimism. Zbaterea prin care treci ca să ajungi la acest rezultat este necesară.

Horoscop, duminică, 18 noiembrie – Fecioară:

Este necesar să fii concis, clar în exprimare și ordonat în tot ce faci. Vei face nu numai o importantă economie de resurse, dar te vei ține departe și de dispute inutile.

Horoscop, duminică, 18 noiembrie – Balanță:

Este o zi care te invită la gânduri bune, la protejarea armoniei din relațiile cu cei dragi, dar te pregătește și pentru schimbarea care va veni pe plan profesional.

Horoscop, duminică, 18 noiembrie – Scorpion:

Se încheie un capitol important din viața ta și nu e vorba doar de profesie ci și de familie și de rolul tău într-un grup. Ar fi bine să accepți această schimbare firească.

Horoscop, duminică, 18 noiembrie – Săgetător:

Te ocupi mai mult de resurse, de organizarea și buna lor administrare. Este un lucru bun, care îți face plăcere și te ține departe de preocupările care doar îți consumă timpul.

Horoscop duminică 18 noiembrie – Capricorn:

Va trebui să faci o alegere conștientă, pe baza numeroaselor experiențe, ca să previi reaprinderea unor conflicte în familie.

Horoscop duminică 18 noiembrie – Vărsător:

Este bine să te preocupe munca, dar fără să neglijezi starea de sănătate. Se anunță schimbări în aceste două domenii de viață.

Horoscop duminică 18 noiembrie – Pești:

Vei observa, dacă vei dori să fii atent, că ești mai sensibil, mai sentimental și mai dornic de apropiere de oameni care îți inspiră sentimente frumoase. 

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru săptămâna aceasta

Citește mai multe despre Berbec, Horoscop, Rac și taur pe Libertatea.

Comentarii