MENIU CAUTĂ

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018. Care sunt zodiile favorizate în luna noiembrie

Distribuie

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018. Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii noiembrie 2018 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018. Zodiile norocoase în dragoste

Berbec

Iubirea te va cuceri pentru totdeauna în noiembrie, spun astrele. Dacă eşti o singuratică, destinul tău pare să se schimbe şi vei începe să visezi la o nuntă ca în poveşti. Alături de un nou partener de viaţă, vei reuşi să realizezi lucruri pe care nu le credeai posibile. Dorinţele tale se vor oglindi în realizările iubitului tău.

Capricorn

Este o perioadă excelentă să te ocupi de micile tale pasiuni și de planurile pe care ți le-ai făcut cu persoana iubită. Noile preocupări te vor face cu adevărat fericită, iar partenerul tău de viață va fi mai interesat de ceea ce vrei să realizezi. Te va susține în orice moment și va veni cu idei originale, arată horoscopul lunii noiembrie 2018.

Peşti

Saturn va pregăti momente speciale pentru tine, din care vei învăţa să preţuieşti fidelitatea, prietenia şi încrederea. Prietenii vor avea nevoie de tine, iubitul tău îţi va cere să faci un sacrificiu, iar ajutorul pe care îl vei da celor din jur trebuie să pornească din inimă. Și tu vei primi dragostea și prețuirea lor.

Citește mai departe pe libertateapentrufemei.ro


CITEȘTE ȘI PREVIZIUNILE URANIEI

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii