Între 22 septembrie, după ora 07:50, și 24 septembrie, la prânz, nevoia de a conștientiza explicația unor blocaje de ordin financiar sau de a înțelege resorturile unui mecanism birocratic care funcționează greoi în multe dintre probleme lor de viață care se rezolvă cu bani și suport financiar, ajutor sau abordare particulară a cauzei lor din partea unor persoane sau instituții prin reprezentanții lor legali.

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și se va instala confortabil, până pe 23 octombrie, în sectorul creativității și al relațiilor afective pe care le va susține prin spor de energie și motivație. Un rol aparte îl va juca, în această perioadă, Soarele în privința jocurilor, atrăgând un soi de noroc speculativ. În postùra lor de părinți, Gemenii vor nutri dorința să relaxeze relațiile lor cu copiii și să instaureze o comunicare sinceră prin disponibilitatea de a vorbi deschis și de a avea încredere, unii în ceilalți.

Între 24 septembrie, după ora 12:20, și 26 septembrie, la prânz, abordare autoritară în dialogurile și întrunirile în care nativii vor fi chemați să exprime o opinie, să conducă o ședință, să ia o decizie. Unii ar putea avea impresia că sunt tratați de pe o poziție de superioritate pe care Gemenii și-o arogă atunci când trasează niște cadre de acțiune care nu țin cont de dorința și putința subordonaților sau chiar a colegilor lor.

Între 26 septembrie, după ora 13:37, și 27 septembrie, numeroase aspecte organizatorice, administrative le vor ocupa atenția aducându-i pe unii la exasperare dacă vor fi nevoiți să-și piardă timpul cu chestiuni minore.

Citeşte şi:

În noaptea aceasta am trecut la ora de iarnă 2019. Cum ne afectează schimbarea

Sezonul de toamnă a început. Echinocțiul de toamnă 2019 reprezintă sfârșitul oficial al verii

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o
GSP.RO

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate