Între 7 septembrie, după ora 13:38′, și începutul zilei de 10 septembrie, se păstrează vechea predispoziție instalată pe casa prietenilor, cu mult timp în urmă; acum, situația nu se va schimba ci doar percepția ei va fi mai greu de suportat, va fi mai apăsătoare sau mai nemulțumitoare pentru nativii care se vor dovedi, totodată, și mai puțin dispuși să tolereze derapajele unor cunoștințe care întrec măsura sau care au reacții deplasate.

Alteori, vor avea prilejul să constate că romanii au avut dreptate în dictoanele lor cu privire la vremurile bune care strâng oamenii și a celor rele care alungă oamenii din preajma cuiva. Sentiment de singurătate dublat, uneori, de dorința de izolare.

Între 10 septembrie, după ora 00:24′, și 12 septembrie, la prânz, idei de tot felul îi vor pune la încercare pe cei născuți în zodia Peștilor. Un strop de fantezie nu strică și nici o evadare din perimetrul problemelor banale, curente, antipatice. Refugiu în gânduri și activități care să-i rupă de prezent, de contingent. Între 12 septembrie, după ora 12:52′, și 13 septembrie, Luna va tranzita zodia Peștilor și le va da nativilor un plus de farmec, o înfățișare plăcută (mai ales femeilor).

Totuși, contextul general este unul apăsător prin felul în care se vor manifesta cele douăsprezece opoziții între casa I, a personalității, și casa a VII-a, a relațiilor parteneriale. Aici, lucrurile se vor manifesta în funcție de situația de viață ce-l definește pe fiecare nativ în parte. Cei care au probleme în cuplu, care au procese, au neînțelegeri cu asociații sau cu partenerii de proiect ori care au litigii și procese vor fi obligați să „stea strâmb și să judece drept”, să se refere la faptele concrete, dincolo de impresiile lor subiective și de considerațiile sau trăirile personale.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 16 noiembrie 2019. Există riscul unor neînțelegeri cu cei dragi, pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 16 noiembrie 2019. Există riscul unor neînțelegeri cu cei dragi, pentru Raci