MENIU CAUTĂ

(P) Masajul erotic – pentru un trup sănătos și o gândire limpede

Distribuie

Când vine vorba de recunoașterea propriei sexualități, foarte multe femei, dar și bărbați deopotrivă se simt extrem de jenați, unii chiar și rușinați. Din cauza acestei stări permanente de jenă, cei mai mulți nu au curajul necesar să își exprime preferințele în fața partenerului de viață. În unele cazuri, nici măcar nu menționează că ceva anume este deranjant, de teamă să nu rănească sentimentele cuiva sau să trebuiască să ofere prea multe detalii în această privință.  Chiar dacă sunt într-o relație de lungă durată, ideea de tabu e mult prea înrădăcinată în propriile gânduri încât să le mai permită să se elibereze din propria capcană.

Din păcate, aceste raționamente, dar și autolimitări aduc cu sine un cumul de frustrări, care pot oricând să izbucnească în cele mai neașteptate moduri. Relația de cuplu poate fi serios afectată, ca de altfel și cea cu propria persoană. Cu cât se înaintează mai mult pe axa timpului, cu atât acestea devin tot mai vizibile, dar și mai confuze. Și tot din cauza rușinii, nu pot să își găsească o oarecare finalizare.

În ceea ce îi privește pe bărbați, această criză este cu atât mai vizibilă cu cât aceștia înaintează în vârstă și încă nu își cunosc exact nevoile. Nu există cineva care să îi educe în tainele erotismului, privit ca o artă. De aceea, au tendința să își caute refugiul în multe alte metode, care să le aducă o oarecare alinare. Unii preferă viciile, iar alții izolarea.

Totuși, cea mai bună, dar și mai sigură metodă în acest sens, care oferă relaxare, cât și un contact real uman este adusă de masajul erotic. Pentru orașul București, cea mai indicată astfel de metodă de relaxare este binecunoscutul masaj erotic Artemis.

Masajul erotic reprezintă poate cea mai sigură, dar și mai ușoară modalitate de tratare a corpului și a minții, care îi ajută pe foarte mulți bărbați să își regăsească vechea identitate, pierdută în ore întregi de stres și singurătate. O asemenea sesiune de masaj abundă în erotism, dar și în clipe întregi de relaxare, de destindere și de uitare a lumii exterioare.

Există doar el și maseuza, cea care este dispusă să îi ofere toată atenția și grija, în așa fel încât cel care primește masajul aproape să uite de sine și să nu se mai gândească la aproape nimic, doar la clipele de extaz care vor urma.

Totuși, nu numai erotismul exacerbat este cel care recomandă un masaj erotic Artemis, ci și multiplele beneficii, care nu au cum să fie trecute cu vederea. Acestea ajută la îmbunătățirea stării psihice, dar și a celei fizice.

Dintre acestea, putem aminti câteva dintre ele, care cu siguranță vor schimba modul în care este văzută această practică, atât de apreciată de oamenii deschiși la minte, care își doresc numai ce e mai bine pentru ei.

Sesiunile regulate de masaj erotic pot ajuta bărbații să își trateze anumite probleme care îi jenează în dormitor, precum ejacularea precoce. Datorită maseuzelor, care au învățat să cunoască extrem de bine corpul masculin, știu exact ce este de făcut în acest caz. Apoi, un asemenea masaj este de un real ajutor în înlăturarea aproape definitivă a stresului, dușmanul numărul 1 din viața cuiva, cel care îmbătrânește și reduce pofta de viață.

Chiar și cei care știu că au o problemă legată de anxietate pot să apeleze cu încredere la mâinile extrem de dibace ale maseuzelor. Prin tehnicile speciale învățate de acestea, orice bărbat poate să ajungă să spună la revedere aproape tuturor problemelor, care i-au ținut pe loc la un moment dat în viață.

Un alt beneficiu adus de masajul erotic este și cel pentru inimă, atât la figurat, cât mai ales la propriu. Câteva astfel de sesiuni sunt un adevărat beneficiu pentru inimă, cât și pentru circulația corespunzătoare a sângelui.

Totodată, conversațiile avute cu maseuza, în ce privește propriile preferințe sunt mai mult decât benefice. Nu numai că ajung să se cunoască propriile preferințe, dorințe, dar abilitățile de comunicare sunt cu mult îmbunătățite. Senzația de timiditate, rușinea sau bâlbâielile nu mai sunt o constantă în viața de zi cu zi, ci dimpotrivă, se scapă aproape complet de acestea.

Se ajută și în procesul de detoxifiere a organismului, foarte important pentru menținerea unui corp tânăr și plin de viață. Iar uleiurile de masaj de cea mai bună calitate creează o adevărată stare de plăcere, mai mult decât plăcută.

Un masaj erotic Artemis poate fi mai mult decât atât, poate însemna o adevărată experiență, care aduce reale îmbunătățiri pe termen lung.

 

 

Comentarii