MENIU CAUTĂ
07 Feb. 2017 12:33

Poveste adevărată de viață: ”Când ai copii de crescut, nu ai timp să-ți plângi de milă”

Distribuie

Când ai copii, viața se complică. Iar pentru o mamă, viața personală nu mai există. Căci li se dedică lor în totalitate. Așa cum a făcut și Angela. Soarta i-a răpit soţul când se bucurau mai mult de viaţă. Și i-a dat o misiune greu de îndeplinit: aceea de a fi şi mamă şi tată pentru cei doi copii ai lor, aflaţi la vârste nu tocmai uşor de controlat de către un părinte singur.

„Aproape că nu-mi vine să cred că au trecut deja atâția ani. Parcă a fost ieri. Nu pot să-mi scot din minte clipa în care viaţa mea şi-a schimbat definitiv cursul şi a luat o întorsătură bruscă şi neaşteptată. Începând cu acea zi am descoperit în mine puteri nebănuite, am simţit că pot şi trebuie să reuşesc în tot ceea ce până atunci mi s-ar fi părut a fi imposibil. Căci, când ai copii, viața nu-ți mai aparține.

Viața se joacă uneori cu noi

Trecuseră 18 ani dintr-o căsnicie cum multe femei şi-ar dori să aibă. Şi eu şi Vasile lucram ca profesori. Împărtăşeam aceleaşi pasiuni, idealuri şi dorinţe. Visam frumos şi aveam o sumedenie de planuri. În special în ceea ce privea viitorul celor mai de preţ avuţii ale vieţii noastre de cuplu, Alina, care pe atunci avea doar 10 ani, şi Cezar, în vârstă de 16 ani.

Era în primăvara lui 90, anul schimbării pentru toţi românii. Un an în care viaţa mea a căpătat un alt sens. Dar nu acela pe care l-aş fi dorit. Chiar în a doua zi de Paşti, inima lui Vasile a cedat. Și a refuzat să mai bată. Dintr-o dată m-am trezit pusă faţă în faţă cu destinul.

Citește mai departe pe www.libertateapentrufemei.ro

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii