MENIU CAUTĂ
02 Ian. 2019 13:53

Unde să-ți petreci vacanța în 2019, în funcție de zodia ta

Distribuie

Două astroloage apreciate în Anglia au analizat temperamentul nativilor din fiecare zodie și au creionat câteva idei de locuri de vacanță despre care, spun ele, li se potrivesc cel mai bine acestora. Recomandările lui Katie Huang și  ale Paulei Pavlova, mai jos:

Zodia Berbec – destinații de vacanță

Berbecii sunt foarte activi, în căutare de adrenalină. Nativii acestei zodii ar trebui să aleagă o destinație în mijlocul naturii sau, dacă vizitează un oraș, să treacă neapărat prin parcul de distracții. Parcurile de aventură li se potrivesc de minune, deoarece acolo pot să-și consume energia și să încerce activități noi.

Zodia Taur – destinații de vacanță

Taurii vor să lenevească, dar și să își încânte privirea cu peisaje deosebite, iar dacă totul este completat de bucate deosebite, reprezentanții acestei zodii se vor simți în al nouălea cer. Astroloagele le recomandă să petreacă un sejur pe Coasta Amalfi, în Italia.

Zodia Gemeni – destinații de vacanță

Gemenii vor să se distreze și să descopere locuri noi, fabuloase. Dacă le permite bugetul, Katie Huang și Paula Pavlova le recomandă acestora să petreacă cel puțin o săptămână de neuitat la New York.

Zodia Rac – destinații de vacanță

Leneși, comozi, nativii din Rac nu prea au chef de aventuri. Totuși, nu le displace nici ideea de a sta pe un șezlong, la plajă, și de a se scălda în apa sărată a mării sau a oceanului. Astfel, reprezentanții acestei zodii ar fi bine să își rezerve bilete pe litoral, preferabil într-o zonă tropicală.

Zodia Leu – destinații de vacanță

Nativii din Leu vor să cheltuiască mult, să meargă în locuri scumpe, exclusiviste, de unde să posteze pe internet imagini prin care să se laude. Dacă tot vor să facă o extravaganță, astroloagele le recomandă să își petreacă o parte a concediului din vara lui 2019 în Bali, Indonezia.

Zodia Fecioară – destinații de vacanță

Fecioarele vor să îmbine utilul cu plăcutul, istoria și arhitectura cu natura. Katie și Paula îi sfătuiesc să aleagă o destinație precum Machu Pichu. Totuși, dacă bugetul nu le permite, ar putea să fugă câteva zile și la Roma sau în Grecia.

Zodia Balanță – destinații de vacanță

Vor romantism, zile pletrecute alături de persoana iubită, mâncare bună, modă, eleganță. Nativii din Balanță sunt rafinați, pretențioși. Dacă vor merge în Paris, ar trebui să aibă parte de un concediu ideal.

Zodia Scorpion – destinații de vacanță

Vor și munte, și mare, și cluburi, dar și cultură. Vor agitație, străzi largi, gălăgie. Vor să se simtă importanți, dar în același timp, mici într-un oraș mare. Nu ar strica să vâneze un bilet de avion pentru Los Angeles.

Zodia Săgetător – destinații de vacanță

Nu se mulțumesc cu un road trip, nu vor să meargă într-un oraș vizitat de toată lumea, nu au chef nici să lenevească pe o plajă agitată. Vor aventură, vor să exploreze. S-ar simți în largul lor în Vietnam, poate în India. Vor să se simtă liberi să exploreze locuri noi, diferite.

Zodia Capricorn – destinații de vacanță

Vor să se relaxeze într-un loc sălbatic, cu un grup mic de prieteni. Se simt bine dacă urcă pe Moldoveanu, dar și dacă stau cu cortul pe plaja Corbu.

Zodia Vărsător – destinații de vacanță

Vărsătorii sunt neconvenționali. Le place tehnologia, nu îi prea pasionează o excursie la munte, nici o zi de stat pe șezlong, la plajă. Cele două astroloage le recomandă să meargă într-un oraș precum Amsterdam, Tokyo sau Zurich.

Zodia Pești – destinații de vacanță

Peștii vor să fie în natură, dar într-un loc izolat. Ar putea să meargă cu rulota la munte sau, dacă bugetul le permite, să viziteze zone îndepărtate din Finlanda.

 

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii