3 zodii care nu sunt nici optimiste, nici pesimiste, ci realiste

10 august 2017 15:45

Ei vad lumea exact asa cum este ea si sunt mai atenti in ceea ce priveste anumite pericole decat romanticii sau optimistii. Si da.. poate e mai distractiv sa te gandesti cum ar putea fi lumea, insa realistii sunt mai ocupati sa se gandeasca la cum este aceasta in prezent, concentrandu-se pe acest lucru.

Realistii sunt atenti la fapte, adora sa isi dea seama care este raspunsul corect si cred doar ceea ce vad cu ochii lor. Si care e cel mai bun mod in acest sens, daca nu a vedea ce zice si astrologia?

In general, cei care sunt nascuti in zodii mai realiste sunt oameni de stiinta, observatorii, cei care rezolva probleme. Sunt extrem de inteligenti, stiu sa diferentieze binele de rau si foarte pasionati.

1. Scorpion

Scorpionii sunt interesati doar de fapte si iubesc sa aiba dreptate mereu. Ei prefera realitatea intotdeauna pentru ca sunt extrem de sceptici si neincrezatori. Nativii Scorpion vor sa stie tot ceea ce se intampla si nu suporta ca cineva sa stie ceva despre viata lor. Daca veti avea un secret, o femeie Scorpion il va afla obligatoriu.

Citește continuarea pe Elle.ro

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro