MENIU CAUTĂ
25 Apr. 2018 09:36

Ce a răspuns Andreea Mantea când a fost întrebată de iubit. Declarația e foarte clară

Distribuie

Andreea Mantea a fost întrebată despre noul ei partener de viață. Răspunsul a venit imediat și a fost foarte clar.
Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea a avut relații amoroase cu cântărețul Ștefan Stan și luptătorul de MMA Cristi Mitrea în ultimii ani.

Cu Cristi Mitrea, Andreea Mantea are un băiat pe nume David. Dacă la început Cristi Mitrea nu a vrut să știe de băiatul său, acum relația tată-fiu s-a îmbunătățit substanțial.

Și Andreei Mantea îi merge foarte bine, din câte se pare, însă vedeta nu vrea să facă nicio declarație oficială referitor la viața sa sentimentală.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, prezentatoarea de televiziune a fost întrebată dacă în viața ei există un bărbat special, un iubit.

Răspunsul vedetei a venit imediat:

„Prefer să țin viața personală departe de ochii publicului”.

Însă, Andreea Mantea a recunoscut că e cât se poate de fericită cu viața pe care o are.

„Sunt fericită pentru ceea ce am. Nu vreau să-l mânii pe Dumnezeu cerând tot felul de lucruri absurde. Viața mea este completă în acest moment. Am tot ce-mi trebuie și toți oamenii dragi mie alături, așa că toate celelalte sunt doar amănunte”, a spus ea.

Prezentatoarea de televiziune a vorbit și despre cum și-ar dori să fie nunta ei.

„Firește că și eu mi-am imaginat cum ar fi rochia de mireasă și cum să fie nunta. La un moment dat, mi-am dorit o nuntă cu foarte multe tradiții, pentru că avem tradiții atât de frumoase în țara noastră! Am avut momente când mi-am imaginat o nuntă la care să fim doar eu, mirele și preotul. Pe măsură ce evoluezi, lucrurile sau perspectivele se schimbă.

Acum cred că uniunea dintre doi oameni este ceva atât de unic și de intim… Așa că acum mi-aș dori o nuntă cât mai intimă”, a explicat ea.


Citește și: EXCLUSIV: Ce răspunde Banca Națională la acuzațiile lui Liviu Dragnea: BNR sprijină politica economică a Guvernului'


 

Loading...
Comentarii