MENIU CAUTĂ
08 Iun. 2017 13:38

Cum arăta Israela Vodovoz la 150 de kilograme. Nici nu zici că este ea

Distribuie

Cum arăta Israela Vodovoz la 150 de kilograme. Vedeta a avut mari probleme cu kilogramele în plus, deși pare greu de crezut.

În urmă cu ani, Israela Vodovoz, care a fost căsătorită cu Liviu Arteni, a cântărit nici mai mult nici mai puțin de 150 de kilograme. Suferea de obezitate de gradul 3.

Era complicată viața la 150 de kilograme. Nu puteam face nimic, devenisem dintr-o femeie super activă o femeie super cârpă. 4 ani am trait cu aceste kilograme, aveam obezitate morbidă, o viață de calvar. Dieta nu ajuta pentru că aveam cortizon în corp și nu puteam slabi, deși nu mâncam mult”, povestea, la un moment dat, vedeta într-o emisiunea de televiziune.

Cum arăta Israela Vodovoz la 150 de kilograme. A vrut să se sinucidă

Cine vede imaginile cu Israela Vodovoz de pe vremea  când avea 150 de kilograme cu greu își dă seama că este vorba despre una și aceeași persoană.

„În 1999 am făcut o operaţie în care mi-a fost pus un inel la stomac şi astfel am reuşit să slăbesc. Din cauza kilogramelor, a fost un moment în care am vrut să mă sinucid. Simţeam că devin o povară pentru copiii mei', își amintea Israela Vodovoz, a cărei vârstă adevărată a fost făcută publică recent.

Loading...
Comentarii