EXCLUSIV. Alex Velea va fi tată adoptiv pentru propriul fiu! Îl înfiază pe Dominic!

16 martie 2016 23:30 De: ,

A trecut mai bine de un an de la nașterea lui Dominic, fiul Antoniei și al lui Alex Velea, iar acesta poartă încă numele Castellano, după soțul artistei.

În acte, Dominic, fiul lui Alex Velea și al Antoniei, poartă încă de la naștere numele de Castellano, deși micuțul nu are nicio treabă cu familia surioarei lui, Maya. Asta pentru că părinții săi nu au făcut încă niciun demers ca băiatul să ia numele tatălui său natural. Motivul? Velea a evitat să-și dea în judecată iubita, pentru paternitatea fiului, evitând astfel s-o aducă din nou în fața instanței, date fiind procesele obositoare pe care aceasta le-a avut și încă le mai are cu soțul ei, alex_velea_dominic.jpgVincenzo Castellano.

În al doilea rând, nici Antonia nu s-a grăbit să ceară testul de paternitate, prin care să demonstreze că de fapt fiul său făcut în timpul căsătoriei cu italianul este al altui bărbat.

Ei bine, cei doi, Antonia și Alex, au în plan o variantă mult mai simplă de a-i da numele de Velea lui Dominic. Mai precis, după ce se vor căsători, artistul îl va înfia pe propriul său fiu, care altfel nu va mai fi un Castellano, asta evident, și cu acordul lui Vincenzo, care abia așteaptă să rezolve cât mai repede aceasta situație încâlcită, după ce s-a trezit în acte tatăl unui copil care nu este al lui.

Și tot din acest motiv, întrucât Dominic nu este și… Velea, cei doi părinți au amânat până acum și botezul copilului, pe care intenționează să-l facă abia atunci când totul va intra pe făgașul normal, iar Antonia și Dominic nu se vor mai numi Castellano.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro