18 Mai. 2017 23:30

EXCLUSIV/ A primit un cont și «nota de plată». După accidentul de la mare, Cristian Boureanu, și rănit, și bun de plată!

Distribuie

Cristian Boureanu, și rănit și bun de plată după accidentul de la mare din care doar o minune a făcut să scape cu viață. Fostul politician s-a dat peste cap cu o mașină de teren preparată, și-a fracturat două coaste, s-a lovit la cap, la braț și la picior și, câteva zile mai târziu, a fost înștiinţat că ar trebui să plătească vreo 4.000 de euro.

După accidentul de la mare, care a ieșit la iveală la scurt timp după minivacanța de 1 Mai, un anume Lucian, prieten cu proprietarul unui bolid de teren preparat, l-a acuzat pe fostul politician că s-a urcat fără permisiune în mașină și, fără să-i dea voie să coboare, a demarat în trombă, pentru ca imediat să facă o manevră greșită și să se răstoarne, punându-i viața în pericol. Același Lucian a declarat că îi va cere lui Boureanu contravaloarea cheltuielilor cu spitalizarea și tratamentul, invocând răni destul de grave. Apropiații fostului politician dezvăluie însă culise interesante ale acestui tămbălău.

“Înainte de a merge la televiziuni să-l acuze pe Cristi de toate astea, acest individ i-a trimis nota de plată a accidentului. Practic, i-a dat contul și l-a anunțat că are de plată vreo 4.000 de euro, bani care reprezentau o pereche de ochelari distruși pe care îi evaluase la, atenție, 1.500 de euro și cheltuieli pentru zilele în care nu a putut merge la muncă, vreo 500 de lei pe zi, vreo 12 zile, analize și spitalizare. Alături, un RMN care nu evidenția decât o leziune mai veche a umărului sudată prost…”, susțin surse din preajma lui Boureanu.

L-a dat pe mâna avocaților

Mirosind afacerea, fostul politican l-a redirecționat direct către avocatul său, care, se pare, a adunat deja suficienți martori și probe pentru a-i clătina cazul. Și, ce-i drept, versiunea lui Boureanu spusă de apropiații lui nu prea seamănă cu cea a presupusei victime: “Lucian acesta și cu amicul lui, proprietarul mașinii, se dădeau cu viteză pe plajă, printre oameni și au fost la un pas să calce câinele socrului lui Cristi… Atunci, au oprit și l-au recunoscut, s-au prezentat ca fiind ingineri auto și i-au arătat mașina. Au plecat să o testeze, iar în momentul accidentului, doar Cristi s-a rostogolit cu ea, pentru că acest Lucian a căzut din mașină și a scăpat. Tot cazul ăsta e cusut cu ață albă, iar faptul că i se cer bani spune destul de multe”.

Cristian Boureanu: «Accidentul a fost o întâmplare nefericită»

La rândul lui, Boureanu evită să dea declarații, preferând să lase avocații să se ocupe de povestea asta:

“Nu este nimic de comentat, mai ales după ce toată lumea a văzut imagini cu cei doi gonind pe plajă printre oameni, în zilele dinaintea accidentului. E un accident regretabil și a fost un moment de cumpănă pentru amândoi. Știu de la proprietar că mașina este foarte puternică, a fost preparată. Am ajuns amândoi într-o situație neplăcută, dar totul a fost o întâmplare nefericită cu o mașină off-road”.

 

Comentarii
← Inchide