28 Sep. 2017 21:00

EXCLUSIV/ Cea mai mare problemă a lui Liviu Vârciu în rolul de tată. „Nu sunt genul care să facă asta. Sper să fie cineva prin preajmă”

Distribuie

De când s-a născut micuța sa, Liviu Vârciu și-a luat în serios rolul de tată. Actorul i-a dat numele lui fetiței sale și s-a ocupat de externarea bebelușei. El a avut ceva de umblat pentru a-i face actele micuței, dat fiind faptul că nu este căsătorit cu mama fetiţei, Anda Călin.

Liviu Vârciu a devenit tată în urmă cu câteva zile și se bucură din plin că are ocazia să fie alături de bebelușa sa.

Liviu Vârciu i-a dat numele lui fetiței sale, când a înregistrat-o, iar mama lui abia așteaptă să-și crească nepoata. De când s-a născut micuța sa, actorul a stat mai mult pe la spital, dar nu și-a neglijat nici cealaltă fiică mai mare, Carmina, care acum locuiește cu el. Vârciu s-a ocupat ca, pe perioada spitalizării, fetelor sale să nu le lipsească nimic, a avut grijă și de Anda Călin, partenera sa, și s-a ocupat de tot ceea ce a fost necesar pentru externarea bebelușei, care s-a produs ieri, în jurul prânzului.

S-a documentat de la prieteni

Liviu Vârciu s-a interesat despre îngrijirea unui nou-născut încă dinainte să devină tată. El a vorbit pe această temă cu amicii săi, care deja au copii mici, dar a cerut și sfaturi de specialitate. Apoi, a mers la cumpărături și a cumpărat din timp tot ceea ce este necesar pentru un bebeluș. I-a luat cărucior, sterilizator, umidificator, dar și o grămadă de hăinuțe și jucării pentru bebeluși. Pătuțul a fost oferit cadou din partea nașilor care o vor boteza pe micuță.

Nu vrea să schimbe scutece

Actorul are însă și o mică problemă: nu se vede schimbând scutece!

Nu sunt genul care să facă asta. Dacă va fi vreun caz problematic, în situația în care voi rămâne singur cu fetița mea, atunci o voi schimba, dacă nu, sper să fie cineva prin preajmă, să o schimbe', a spus acesta.


Cei mai importanți scriitori care au publicat în Playboy pe parcursul vieții lui Hugh Hefner

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, sâmbătă, 22 septembrie 2018. Taurii au reacții exagerate
Loading...
Comentarii