Reacţia lui Tuncay, după ce tatăl Andreei Marin a murit

03 martie 2016 13:44

Clipe grele pentru familia Andreei Marin. Tatăl ei a încetat din viaţă în această dimineaţă, la 70 de ani. După ce „Zâna” a anunţat vestea tragică pe pagina ei de Facebook, soţul ei, Tuncay, a reacţionat şi ei, tot pe reţeaua de socializare.

La câteva ore după ce Andreea Marin a anunţat, pe pagina ei de Facebook, că tatăl ei a murit, Tuncay a avut şi el o reacţie, tot pe reţeaua de socializare.

Ginerele lui Dan Marin a adăugat, în urmă cu o oră, o imagine „de doliu” într-un album de pe Facebook, marcând astfel această zi tristă. Pătratul negru a fost de ajuns pentru ca prietenii virtuali să îi transmită condoleanţe şi încurajări, în cel mai greu moment din căsnicia sa cu Andreea Marin.

tuncay
Dan Marin, tatăl Andreei Marin, locuia în Roman, oraşul natal al vedetei, şi era căsătorit din anul 2006 cu o funcţionară foarte respectată în Iaşi, Renata Marin, fostă şefă a Stării Civile. Înainte, el a mai trecut de două ori pe la altar, cu mama Andreei, Violeta, (ce a încetat din viaţă în vara anului 1984, într-un accident de maşină) apoi cu Elena, o funcţionară din Roman.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro