11 Apr. 2017 20:34

Silvana Rîciu, în lacrimi la TV. A făcut-o și pe Teo Trandafir să plângă

Distribuie

Silvana Rîciu, în lacrimi la TV. Cântăreața a izbucnit în plâns în momentul în care a vorbit despre tatăl ei și greutățile prin care a trecut.

Interpreta de muzică populară Silvana Rîciu a trecut prin momente dureroase la începutul lunii aprilie a acestui an. Tatăl ei a încetat din viață. Ea și-a înmormântat părintele la Mănăstirea Dervent.

Invitată în platoul emisiunii pe care Teo Trandafir o prezintă la Kanal D, Silvana Rîciu a vorbit despre tatăl său și despre relația rece pe care a avut-o cu acesta.

Silvana Rîciu, în lacrimi la TV.  „Povestea vieții mele e atât de încâlcită”

'Trebuie să ne respectăm părinţii. Şi indiferent de cum s-a purtat cu mine, a trebuit să mă comport ca un copil cuminte… E adevărat că, după moartea mamei, el a stat în ţară vreo 3 ani… Fratele meu avea 9 ani, era micuţ. A avut grijă de el puţin, o perioadă, după care a plecat… El a vândut casa şi a trebuit ca eu să am grijă de fratele meu… Povestea vieţii mele e atât de încâlcită”, a povestit Silvana Rîciu cu lacrimi în ochi.

Dezvăluirile interpretei de muzică populară au impresionat-o și pe prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir, care a lăcrimat și ea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Fiul Geaninei Ilieș își schimbă anual pasiunile
Loading...
Comentarii