E Jennifer Lawrence responsabilă pentru divorțul dintre Chris Pratt și Anna Faris?

09 august 2017 23:56

După ce actorii Chris Pratt și Anna Faris au anunțat că s-au despărțit, mulți fani au susținut că vinovată pentru această decizie este Jennifer Lawrence, partenerea lui Pratt din ”Passengers”.

În perioada în care Lawrence și Pratt au lucrat împreună la filmul ”Passengers”, în presă au apărut zvonuri cum că ar avea o aventură. Deși amândoi au negat vehement acest lucru, se pare că fanii nu au uitat și au readus informația în discuție, cu ocazia divorțului cuplului Pratt-Faris.

Anna Faris a recunoscut atunci că aceste zvonuri au afectat-o foarte mult: ”M-au făcut să mă simt extrem de nesigură pe mine. Îmi amintesc că m-au durut și asta m-a deranjat, pentru că nu sunt genul care se lasă afectată de bârfe”.

Jennifer Lawrence, cunoscută pentru rolurile din „Jocurile Foamei„, a fost aleasă de revista Vogue să apară pe coperta aniversară de 125 de ani și a acceptat să vorbească despre relația pe care o are cu regizorul Darren Aronofsky, fiind una dintre rarele ocazii în care răspunde unotr întrebări despre viața sa privată.


Citește și: EXCLUSIV | Vica Blochina pleacă definitiv din țară. Se mută la Moscova de dragul iubitului!


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro