13 Oct. 2017 17:20

Taylor Swift își lansează propria platformă socială

Distribuie

Taylor Swift a dezvăluit că își lansează propria platformă de social-media numită The Swift Life. Cântăreața a făcut anunțul în cadrul unui clip promoțional de 30 de secunde publicat pe Youtube, scrie Daily Mail.

„Sunt Taylor și am ceva minunat ca am lucrat în ultimul timp și pe care vreau să-l împărtășesc cu voi', spune artista la începutul videoului după care începe un promo al platformei ăe care promite conectarea permanentă cu ea, videouri și piese noi exclusive și cele mia noi poze cu ea.

Fanii care vor intra pe rețeaua lui Taylor Swift, care recent a câștigat procesul în care a acuzat un DJ de agresiune sexuală, vor putea să se conecteze cu alți membrii, să discute, să posteze mesaje, iar cântăreața să le vadă și să comenteze la ele.

Taylor încheie clipul spunând în glumă: „Cred că vă va plăcea cu adevărat. Vreau să spun că sper că ar fi de preferat să vă placă'.

Aplicația este dezvoltată de Glu Mobile. Nick Earl, CEO-ul companiei a transmis că: „Am lucrat îndeaproape cu Taylor și echipa sa pentru a aduce viziunea sa creativă la viață. Rezultatul este un mediu profund social în care Taylor și fanii săi se pot conecta mai bine unii cu celălalt, exprimându-se într-o comunitate interactivă. Așteptăm cu nerăbdare lansarea sa la nivel mondial în cursul acestui an”.


Citește și: Ultima dorință a unei fetițe de 4 ani a fost să fie domnișoară de onoare la nunta părinților. Ce a urmat este cutremurător | FOTO și VIDEO


Loading...
Comentarii