03 Dec. 2017 11:49

Ce pensie are Ion Iliescu. Suma îi asigură un trai mai mult decât decent

Distribuie

Ce pensie are Ion Iliescu. Suma îi asigură un trai mai mult decât decent, astfel că politicianul beneficiază de tot confortul dorit.

Conform bugetul.ro, acesta încasează o pensie de 3.916 lei. Dar aceştia nu sunt singurii bani pe care îi primeşte lunar. Mai beneficiază şi de o indemnizaţie, pe motiv că a ocupat funcţia supremă în stat, în valoare de 5.331 de lei.

 Ion Iliescu nu a fost prezent la parada de 1 Decembrie

În total, fostul preşedinte al României încasează 9.247 de lei pe lună. Ion Iliescu nu s-a plâns niciodată că ar avea probleme financiare.

Primul președinte al României după Revoluția din 1989, Ion Iliescu, nu a fost prezent, pentru prima oară în toți acești ani, la parada de 1 Decembrie. Soția sa a explicat care a fost motivul absenței acestuia. Nina Iliescu a declarat că Ion Iliescu are unele probleme de sănătate minore. Nina Iliescu susţine că fostul preşedinte a suferit recent o entorsă, lucru care l-a împiedicat să participe la eveniment.

Nina Iliescu a afirmat că fostul președinte a transmis un mesaj către Administrația Prezidențială în urmă cu câteva zile, pentru ca absența sa să nu lase loc interpretărilor.

Citește și

Legea anti-birocrație, depusă la Parlament: Nicio instituție nu va mai avea voie să ceară cetățenilor acte existente deja în sistem

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Andreea Bălan a descoperit secretul unei căsnicii fericite
Loading...
Comentarii