Fiul lui Andrei Aradits îi calcă pe urme tatălui său. Eric are 12 ani și va apărea în curând pe marile ecrane

30 mai 2017 12:51

Fiul lui Andrei Aradits îi calca pe urme tatălui său. Puștiul de numai 12 ani are deja experiență în cinematografie, iar în toamna acestui an va apărea pe marile ecrane într-un rol important, în lung metrajul intitulat “Octav”.

Fiul lui Andrei Aradits are 12 ani și iubește actoria. Despre rolul lui Eric Andrei Aradits putem spune doar că acesta interpreteaza ipostaza de copil a rolului principal masculin (jucat de Marcel Iureș), al cărui nume este Octav. Personajul lui Eric provine dintr-o familie burgheza, din perioada interbelică, și este un copil timid, mereu în rivalitate cu prietenul lui, timiditate care l-a impiedicat să își recunoască inclusiv sentimentele în fata fetei de care era îndragostit.

Fiul lui Andrei Aradits îi calcă pe urme tatălui său. Eric are 12 ani și va apărea în curând pe marile ecrane

Fiul lui Andrei Aradits a reușit să-l impresioneze pe Marcel Iureș

 Eric s-a născut pe 16 iunie 2005 si de mic copil i-a placut să învețe, să citească, să scrie și să facă socoteli. In primii ani de scoala a început și lectiile de pian la Scoala de Muzica și Arte Plastice nr. 2 si a luat premiul I de mai multe ori, in cei sase ani de studii. Tatal lui nu a vrut sa-l expuna vietii din spatele scenei de teatru și film, constient fiind, din proprie experienta, de magia inefabila si ireversibila pe care o poate exercita asupra unui copil. A sperat ca va alege alt drum în viață.

Fiul lui Andrei Aradits îi calcă pe urme tatălui său. Eric are 12 ani și va apărea în curând pe marile ecrane

Însă, la primul casting la care au fost convinsi sa mearga impreuna, actorul a fost frapat de firescul comportamentului lui Eric, ușurință și plăcerea deosebita cu care răspundea cerințelor, în totală opozitie cu orice alt domeniu în care i se solicita atenția și implicarea. Eric a filmat primul lui scurt metraj, in regia lui Adrian Sitaru („Excursie”), alaturi de actorul Adrian Titieni. Dupa care a urmat un scurt metraj al studentei UNATC (pe atunci) Stefania Maftei, fiica regizorului Alexandru Maftei și a actriței Dana Voicu. Iar pentru al treilea sau rol a avut sansa sa fie distribuit in „Octav”, filmul cu acelasi nume, în regia lui Serge Ioan Celebidachi, fiul dirijorului Sergiu Celibidache.

 

 

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro