VIDEO EXCLUSIV/ Acuzată că i-a distrus căsnicia lui Răzvan Simion, Lidia Buble spune ce simte: «Nu regret absolut nimic!»

15 iunie 2017 23:30 De: ,

Chiar dacă nu puțini au fost cei care au arătat-o cu degetul, după ce l-a divorțat pe Răzvan Simion de mama copiilor săi, Lidia Buble spune ce simte. Ea nu se consideră vinovată sub nici o formă de acuzele ce i s-au adus.

Lidia Buble și Răzvan Simion au devenit oficial un cuplu de aproximativ un an, atunci când matinalul Antenei 1 divorțat de soția sa, Diana.

Răzvan Simion, prima întâlnire cu Lidia Buble

Răzvan Simion, prima întâlnire cu Lidia Buble

Artista a fost acuzată că l-a despărțit pe prezentatorul TV de mama copiilor săi, făcând orice pentru a-l aduce lângă ea. Chiar și atunci când Răzvan ar fi încercat să-și repare căsnicia. Lidia spune ce simte și precizează chiar că nu se consideră vinovată cu nimic în separarea celor doi!

“Nu regret absolut nimic, nu mă simt vinovată, totul se întâmplă cu un scop, din toate avem de învăţat, doar eu știu ce e acolo, oamenii etichetează necunoscând situația. Sunt unsă cu toate alifiile și reușesc să am un scut. Mă rog foarte mult, am o aură, o energie foarte bune”, a mărturisit Lidia Buble pentru Libertatea.

Aceasta a mai spus că succesul relației sale cu Răzvan Simion are legătură cu naturalețea ei:

“Suntem noi simpli, naturali, asta e cheia succesului spre marea dragoste. Așa sunt eu și nu mă strofoc foarte mult să-mi reușească”.

Lidia Buble, într-o ipostază neașteptată. Cum a fost surprinsă iubita lui Răzvan Simion

Foto: Vlad CHIREA, Video: Robert HANCIAREC

Ea cedează prima

Lidia Buble nu ascunde faptul că și-n relația lor, ca peste tot, apar și discuțiile și că ea este cea care cedează prima în astfel de momente.

“Peste tot sunt discuții, depinde de situaţie. În general, eu cedez prima. Pe mine reușești să mă prosteşi foarte ușor, mă supăr foarte greu și iert foarte repede”, a spus aceasta.

Vrea să mai copilărească

Artista a mai spus că partenerul său o înțelege atunci când vine vorba despre posibilitatea de a deveni părinți. Răzvan, mărturisește Lidia, își dorește un copil, dar la fel de bine înţelege că ea încă nu vrea acest lucru.

“Provin dintr-o familie superbă, suntem 11 frați minunați. Dar vreau să mai copilăresc puțin. Am antrenamentul făcut, mi-am crescut frățiorii și nepoțeii. Știu foarte bine să fac asta, să am grijă de un copil, dar mi se pare că sunt prea mică pentru asta. Răzvan își dorește, dar ține cont și de părerea mea. Și, ca un băiat drăgut ce este, acceptă”.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro