De Dana Aramă,

Adina Bourceanu va arăta superb la eveniment, mai ales că, în urmă cu cîțiva ani, a reușit să scape de surplusul de kilograme în urma unei intervenții de micșorare a stomacului. Ea a slăbit peste 40 de kilograme.

„Nu am fost niciodată slabă. Când am rămas însărcinată, am plecat de la 74 de kilograme, şi am pus 30 de kilograme, ceea ce nu a fost tocmai uşor. Nu am mai reuşit să le dau jos, aşa că am recurs la această metodă. Efectele adverse există, dar nu sunt de nedepăşit. Mi-a căzut părul, pentru că organismul nu a mai avut atâtea minerale şi vitamine. Am luat suplimente pentru ca părul meu să-şi revină.

O altă mare problemă este excesul de piele care rămâne după ce slăbeşti atât de mult. Eu voi continua să fac intervenţii ca să arăt aşa cum mi-am propus….

La aproape un an de la operaţia de micşorare mi-am făcut implant mamar”, explica Adina Bourceanu la emisiunea „Star Chef”, de la Antena Stars.

„Am luat pastile, m-am înfometat şi am încercat să fac sport, deşi nu sunt un mare fan al mişcării, şi nimic nu a avut rezultat”, mai spunea ea.

„Părinții mei au primit vestea destul de ușor când i-am anunțat că mă operez. În timpul procesului de slăbire a fost destul de greu, deoarece toată familia îmi spunea că e suficient, să mă opresc”, explica Adina Bourceanu într-un interviu.


Citește și: Elena Udrea, din Costa Rica: „Am plecat din România când mi-am dat seama că nu am nicio șansă să fiu judecată corect”