De Ciprian Iana,

Invitați la vodcastul Eurosport Tennis Legends alături de Mats Wilander și de Justine Henin, Boris Becker și Simona Halep s-au conversat pentru câteva minute în limba română.

Boris Becker a mărturisit că știe câteva cuvinte în limba română, dar și …înjurături, pe care le-a învățat de la Ion Țiriac și Ilie Năstase.

”Bună, ce faci?”, a întrebat-o Becker pe Simona. ”Binee, tu?”, a răspuns, surprinsă, sportiva din Constanța. ”Vorbești românește! Mai știu câteva înjurături și asta este. Țiriac a fost un profesor bun, iar Năstase a fost și mai rău de-atât!”, a continuat Becker. Acesta a conchis, amuzat: ”Ilie nu poate încheia o propoziție fără a înjura, înainte sau după”.

Descoperit și lansat de Ion Țiriac, care i-a fost manager timp de nouă ani, Boris Becker a devenit, în 1985, cel mai tânăr câștigător din istoria Wimbledon-ului, la 17 ani și jumătate. Cei doi țin legătura și în acest moment, Becker participând în noiembrie anul trecut la un eveniment organizat de Țiriac la București.

”O iubesc pe Simona, ori de câte ori ne vedem vorbim despre tenis, vorbim despre viață, asta e ceva ce nu se schimbă, însă nu am fost niciodată în situația de a deveni antrenorul ei pentru că eram deja foarte ocupat. În plus, mereu m-am gândit că Darren este antrenorul cel mai bun pentru ea. Orice relație are nevoie de pauze câteodată, mă bucur că s-au reunit și sunt sigur că vor avea mult succes”, a spus cu acel prilej Boris Becker.

Captura foto: Digisport

Citeşte şi:

Un sat din Buzău a intrat în carantină, după ce localnicii au refuzat testarea, în urma descoperirii unui focar

O femeie din Corbu a fost scoasă de sub dărâmăturile casei de pompieri, după explozia unei butelii

Imagine impresionantă cu planeta Jupiter, obținută de cercetători

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare