Mergi direct la conținut »
Camelia Potec, la o lună după ce a devenit mămică. "Nu știm dacă suntem niște părinți buni, dar suntem unii dedicați"
Sport Libertatea > Sport > Camelia Potec, la o lună după ce a devenit mămică. "Nu știm dacă suntem niște părinți buni, dar suntem unii dedicați"

Camelia Potec, la o lună după ce a devenit mămică. „Nu știm dacă suntem niște părinți buni, dar suntem unii dedicați”

Fosta mare campioană la înot Camelia Potec a vorbit despre rolul de mămică, la o lună după ce a născut.

De Dana Aramă,

Camelia Potec a devenit mămică pentru prima oară la începutul lunii septembrie a acestui an. Fosta mare campioană la înot a adus pe lume o fetiță care a primit numele Caelia Ioana. La o lună după ce a născut, Camelia Potec a explicat cum se descurcă în rolul de mămică și ce sentimente o încearcă.


„Acum o lună ne luă prin surprindere pe toți și mă „obliga” să-mi preiau rolul de mamă cu 2 săptămâni mai devreme. Mă întrebăm atunci dacă sunt într-adevăr pregătită sau dacă voi fi un părinte bun și nu eram singură. Partea bună este că și taticul se întreba același lucru ?.
Acum, la doar o lună diferență, nu știm dacă suntem niște părinți buni, dar cu siguranță suntem unii dedicați trup și suflet. Din fericire avem un copil cuminte care nu ne face să ne panicăm prea tare. 

Ca mamă, descopăr zilnic lucruri minunate și-mi dau seama cât de incompletă era viață mea înainte. Astăzi nu mai văd viață fără ea, Caelia Ioana.
Iubesc cât nu credeam că pot iubi, iubesc în zeci de feluri și mai ales îmi iubesc viața. Am tot ce-mi trebuie și sunt recunoscătoare pentru asta.

La cât mai multe luni sănătoase, Caelia Ioana! Știu că ești și vei fi iubită toată viața, de aceea ne dorim să ai parte și de puțin noroc!”, este mesajul transmis de Camelia Potec pe contul său de socializare.


Citește și: REPORTAJ: Mica dorință a ultimilor 10 bolnavi de la ultimul spital de lepră din România: Să vadă marea/ VIDEO&FOTO


 

Close
Închide
  Close