MENIU CAUTĂ
11 Sep. 2018 07:53 , de Catalin Apostol

Prima fotografie cu Caelia Ioana, fetița Cameliei Potec: “Suntem bine și ne pregătim să plecăm acasă”

Distribuie

Camelia Potec (36 de ani) a devenit mamă pentru prima dată, săptămâna trecută. Campioana olimpică de la Atena 2004 (în proba de 200 de metri liber) a postat aseară, pe contul personal de Instagram, prima fotografie cu Caelia Ioana, fetița ei.

Astăzi am împlinit o săptămână și am decis împreună să vă salutăm. #Caelia #Ioana. Chiar dacă am avut o săptămână mai grea de acomodare, acum suntem bine și ne pregătim să plecăm spre casă. Abia așteptăm să ne cunoaștem toți membrii familiei, nașii, prietenii și să creștem ca să facem mișcare. #CaeliaIoana #babygirl #mybabygirl #myhappiness #mylove', a scris Camelia Potec pe site-ul de socializare amintit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Astazi am implinit o saptamana si am decis impreuna sa va salutam ? ? #Caelia #Ioana Chiar daca am avut o saptamana mai grea de acomodare, acum suntem bine si ne pregatim sa plecam acasa. Abia asteptam sa ne cunoastem toti membrii familiei, nasii, prietenii si sa crestem ca sa facem miscare ? @stem_sure @taticoolshop #CaeliaIoana #babygirl #mybabygirl #myhappiness #mylove ❤????‍?‍?

O postare distribuită de Camelia Potec (@cameliapotec) pe

Poate te interesează și EXCLUSIV/ Camelia Potec, primul interviu după ce a născut: Simt o mare bucurie, dar și puțină teamă'

Loading...
Comentarii