Mergi direct la conținut »
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Cosmin Radu a lansat o linie de echipament pentru jucătorii de polo / FOTO & VIDEO

Cosmin Radu a lansat o linie de echipament pentru jucătorii de polo / FOTO & VIDEO

[gallery ids="1377771,1377772,1377769,1377770,1364388"]

Golgheter al Campionatului Mondial de polo din 2011, Cosmin Radu (33 de ani) și-a dorit ca slipii și costumele de baie produse de firma Cosmo să fie la nivelul concurenței. Bucureșteanul va participa mâine (bazinul ”Tolea Grințescu” din Complexul Sportiv Dinamo), cu echipa României, al cărei căpitan este, la meciul cu Ungaria, contând pentru Liga Mondială.

Campion al Croației cu Primorje Rijeka, bucureșteanul a spus că nu s-a temut să intre în lumea dură a afacerilor, reușita acolo, ca și în sport, fiind a celor mai buni: ”Am pornit de la ideea de a produce niște lucruri de calitate în România. Adică de a fi comparabile cu produsele firmei Turbo, care la momentul de față, sunt cele mai bune pentru polo. A durat aproape un an să punem la punct toate detaliile. Din păcate, materialul din care sunt confecționați slipii nu se produc în România. În momentul de față, suntem în măsură să punem la dispoziția echipelor de polo de la noi slipi, costume de baie pentru fete, halate, căști, treninguri și tricouri produse de Cosmo. Evident că ele vor fi personalizate”.

I-a dăruit un slip lui Andrei Iosep

Cosmin a dorit ca primul slip să i-l dăruiască lui Andrei Iosep, prietenul și cel care i-a fost coleg la națională. El a explicat, de asemenea, că slipii folosiți de poloiști sunt diferiți de cei de înot în sensul că sunt dubli, ceea ce le sporește rezistența. Întrebat cum de a știut ce li se potrivește fetelor, Cosmin a zâmbit și a spus că a primit ajutor în acest sens. ”Nu lucrez singur. Avem o echipă care se ocupă de realizarea echipamentului”.

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit
Recomandări

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit

Căpitanul naționalei s-a amuzat atunci când cineva a vrut să afle dacă a pus în aceste slipuri și ceva care să-i ajute pe poloiști să câștige meciurile. ”Încă n-am reușit să facem asta, însă pe viitor poate că o vom face”, a glumit Cosmin Radu, care va participa mâine (marți, 16 martie), de la ora 18.00, în bazinul ”Tolea Grințescu” de la Dinamo, la meciul pe care echipa României îl va disputa împotriva Ungariei, cea mai valoroasă din lume, în Liga Mondială.

Close
Închide
  Close