MENIU CAUTĂ
30 Dec. 2017 13:54

Cota zile din fotbal 30 decembrie 2017. Ochii pe Hull – Fulham

Distribuie

Cota zile din fotbal 30 decembrie 2017. Cota zilei și avancronică pentru Hull-Fulham. Competiţie: Championship / Runda 25.

Formă Hull (ultimele 5 partide) – E V I I E
Formă Fulham (ultimele 5 partide) – I V I V V

Pontul Zilei vine din Anglia mai exact din eșalonul secund, Championship. Duelul pe care îl vom analiza în rândurile următoare este cel dintre Hull și Fulham, meci ce va începe de la ora 17:00 și care contează pentru runda cu numărul 25.

Hull City se află în cea de-a doua jumătate a clasamentului, cu 23 de puncte, după 24 de etape în care a adunat 5 victorii, 8 remize și 11 eșecuri. În toate aceste meciuri, echipa a marcat un număr bun de goluri, anume 37, însă a încasat nu mai puțin de 41, având una dintre cele mai slabe defensive.

Forma tigrilor este una îngrijorătoare, deoarece vin după 11 runde în care au bifat doar un succes. De altfel, Hull nu pare să impresioneze nici măcar atunci când joacă în fața propriilor fani, acolo unde din 12 partide s-a ales cu doar 15 puncte. De altfel, gazdele de azi se confruntă cu un număr mare de jucător accidentați, un dezavantaj considerabil, chiar dacă golgheterul la zi al echipei, Bowen, este apt de joc.

Dincolo, Fulham ocupă locul 11 în Championship cu 35 de puncte adunate cu ajutorul a 9 victorii și 8 rezultate de egalitate. După 24 de runde, echipa are un golaveraj destul de echilibrat, cu 33 de goluri marcate și 31 primite.

Oaspeții practică un fotbal destul de inconstant, cu 3 victorii și 2 eșecuri în ultimele 5 etape. Totuși, de notat faptul că aceștia vin după ce s-au impus cu Barnsley, 2-1, și Cardiff City, 2-4. Fulham a disputat în acest sezon 12 jocuri departe de casă, având o balanță pozitivă cu 5 victorii și 2 remize.

De două ori s-au duelat cele două formații în anul 2017, câștig de cauză având Fulham, care s-a impus de fiecare dată. O altă statistică ne arată faptul că ultima dată când un meci direct s-a terminat la egalitate a avut loc în 2014.

În general, atunci când cele două se întâlnesc, spectacolul fotbalistic este unul bun, cu multe goluri. Așadar, ținând cont de statisticile prezentate, vom paria pe faptul că ambele echipe vor marca într-un meci care nu se va termina la egalitate. Pariul are o cotă excelentă de 2.37 și a fost plasat la agenția online Betfair.

Cota zilei este oferită de Pontul-Zilei.com, unul dintre cele mai apreciate site-uri ce oferă predicții pentru pariuri.

Loading...
Comentarii