MENIU CAUTĂ
14 Sep. 2018 16:35

Darren Cahill a fost impresionat de Bogdan Ioan, concurentul de la Vocea României care l-a imitat perfect pe Michael Jackson

Distribuie

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, s-a arătat impresionat de Bogdan Ioan, concurentul de la Vocea României care a impresionat publicul și milioane de telespectatori și internauți cu felul în acre a interpretat melodia Earth Song a lui Michale Jackson.

Antrenorul australian a publicat pe contul său de Twitter un mesaj în care le recomandă fanilor lui Michael Jackson să asculte versiunea constănțeanului. 'Trebuie să fie ceva în apa din Constanța. Dacă ești un fan Michael Jackson, ascultă-l pe acest tip de la Vocea României', a scris Cahill, spunând că a primit linkul de la Simona Halep.

Bogdan Ioan, este un tânăr de 28 de ani din Constanța care a făcut senzație, vineri seara, la Vocea României cu interpretarea sa a piesei Earth Song a lui Michael Jackson.

Toți jurații s-au întors de la primele note pe care le-a luat cântărețul, iar pe tot parcursul interpretării, cei patru jurați au rămas fără cuvinte. Mai mult, Smiley l-a rugat chiar să mai cânte odată fragmentul din melodia regretatului cântăreț american.

Tudor Chirilă a spus că Bogdan Ioan i-a transmis aceleași emoții pe care le-a simțit în 1992, atunci când a fost la concertul lui Michael Jackson de la București, iar Smiley, cel pe care constănțeanul l-a ales până la urmă, a spus că în cele opt sezoane petrecute la Vocea României nu a mai auzit așa ceva. 'Sunt șocat! Mi-ar plăcea să am ocazia să lucrez cu tine. Vocea ta te va duce departe. M-ai lăsat fără cuvinte. Nu am auzit pe nimeni să cânte așa ca Michael Jackson. Sunt de opt sezoane la Vocea României, dar nu am mai auzit așa ceva!', a spus Smiley.

Simona Halep (1 WTA) nu-l va avea aproape pe antrenorul australian Darren Cahill la turneul din China. Liderul mondial va asculta de cel mai vechi component al staff-ului, Teo Cercel. Australianul Darren Cahill a anunţat, pe Twitter, că îşi va lua liber câteva săptămâni din motive personale şi astfel va rata turneul din China de la Wuhan.

În schimb, Cahill va reveni pentru turneele de la Beijing şi Singapore.


Citește și: Un județ din România și-ar putea schimba numele în scurt timp. Motivul din spatele deciziei  


 

Citește mai multe despre Darren Cahill și Vocea României pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii