Mergi direct la conținut »
Mesajul superb al lui Darren Cahill pentru Simona Halep, după ce românca a ajuns în finala de la Madrid. Cum a reacționat Halep
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Mesajul superb al lui Darren Cahill pentru Simona Halep, după ce românca a ajuns în finala de la Madrid. Cum a reacționat Halep

Mesajul superb al lui Darren Cahill pentru Simona Halep, după ce românca a ajuns în finala de la Madrid. Cum a reacționat Halep

Antrenorul australian Darren Cahill, care a lucrat cu Simona Halep, a felicitat-o pe româncă pentru că s-a calificat pentru a patra oară în carieră în finala turneului de la Madrid. 

Deși nu mai lucrează împreună, Darren Cahill și Simona Halep au în continuare o relație apropiate. Antrenorul australian nu ezită să o felicite public pe româncă pentru performanțele sale sportive. Acest lucru s-a întâmplat și recent la Fed Cup, dar și ieri, după ce Halep s-a calificat în finala de la Madrid.

„Minunata Simo…o nouă finală la Madrid. Ceva din acel oraş spaniol scoate ce e mai bun din tine! Bravo şi mult succes mâine”, a scris Cahill pe Twitter.

Simona Halep a avut un răspuns pe măsură. „Cu siguranță e un loc special datorită oamenilor. Loja mea îți duce dorul”, a scris românca.

Simona Halep o va întâlni în această seară, de la ora 19.30, pe Kiki Bertens, în finala turneului de la Madrid. Simona Halep s-a calificat în finală după o victorie cu Belinda Bencic, în timp ce olandeza a ajuns în ultimul act după ce a trecut de Sloane Stephens.

 
 
Close
Close
Închide