Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV | Drama lui Valentin Mihăilă. Fotbalistul Craiovei a plâns în hohote și a făcut noapte albă după autogolul care poate lăsa Universitatea în afara cupelor europene
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > EXCLUSIV | Drama lui Valentin Mihăilă. Fotbalistul Craiovei a plâns în hohote și a făcut noapte albă după autogolul care poate lăsa Universitatea în afara cupelor europene

EXCLUSIV | Drama lui Valentin Mihăilă. Fotbalistul Craiovei a plâns în hohote și a făcut noapte albă după autogolul care poate lăsa Universitatea în afara cupelor europene

Tristețe mare în Bănie. CS U Craiova a pierdut, sâmbătă seară, pe ”Ion Oblemenco”, scor 1-2, derbyul cu Viitorul pentru locul 3 în Liga 1 la fotbal. Oltenii au condus cu 1-0 până în minutul 70, grație golului marcat de Ivan Martic (15), dar constănțenii au întors soarta partidei după autogolul lui Valentin Mihăilă. La final, puștiul de 19 ani din comuna Finta (Dâmbovița) a plâns în hohote pe bancă și a făcut noapte albă, gândindu-se la faptul că Universitatea a terminat pe 4 și poate rata prezența în Europa League din vina lui.   

De Viorel Tudorache,

Oltenii aveau nevoie de victorie pentru a termina pe podium și a-și asigura prezența în Europa League, în timp ce trupa lui Hagi avea și varianta egalului.

În minutul 70 a intervenit Zeița Fortuna, care i-a surâs Viitorului și i-a întors spatele Craiovei. Venit în sprijinul apărării, Valentin Mihăilă a încercat să-l deposedeze pe Drăguș, dar și-a învins propriul portar, cu o execuție nefericită de la circa 11 metri. Așa s-a făcut 1-1. ”Mi-a căzut cerul în cap”, a explicat Mihăilă, pentru Libertatea.

Valentin Mihăilă, echipament albastru, a vrut să respingă mingea preluată de Drăguș / captură TV

Valentin Mihăilă (medalion), echipament albastru, a vrut să respingă mingea preluată de Drăguș / captură TV

Internaționalul U19 a continuat: ”Drăguș și-a făcut preluarea greșit, iar mingea a venit în mine. Am vrut s-o resping și am lovit-o cu tibia. În primă fază, am crezut că se duce spre portarul Pigliacelli, dar nu mi-a venit să cred că a intrat în poartă. După meci, am plâns de ciudă, dar colegii și membrii staff-ului au fost lângă mine și m-au sprijinit. De asemenea, m-au încurajat și părinții, care au fost la meci. Cu toate astea, nu am putut să dorm prea mult noaptea. Am adormit pe la ora 5. M-am uitat la filme”.

CTP: ”Alegerile anticipate sunt o măsură de bun simț, utilizată acum de nesimțiți”. Ce spune despre Klaus Iohannis
Recomandări

CTP: ”Alegerile anticipate sunt o măsură de bun simț, utilizată acum de nesimțiți”. Ce spune despre Klaus Iohannis

Valentin Mihăilă (medalion), echipament albastru, numărul 33, a rămas inert câteva secunde după autogol / captură TV

Valentin Mihăilă speră totuși ca Universitatea Craiova să joace în Europa League. Pentru asta e nevoie ca Viitorul să câștige Cupa României, sâmbătă, 25 mai. ”Vom fi fanii Viitorului în finala cu Astra. Viitorul ne-a îngropat, Viitorul ne poate salva. La începutul sezonului ne-a propus eventul, campionat-cupă, dar am ratat ambele obiective”, a spus cu amărăciune în glas Mihăilă, convins că i s-a refuzat un penalty și că a fost semnalizat eronat în ofsaid când a scăpat singur cu portarul. Ambele faze la 1-0 pentru Craiova.

Ca și cum autogolul juniorului n-ar fi fost deajuns, Craiova a rămas și în 10 oameni din minutul 73. Portughezul Tiago Ferreira a fost eliminat pentru o intrare brutală la portarul Valentin Cojocaru când jocul era oprit.

Valentin Mihăilă a fost consolat de secundul Valentin Iliev


Citește și: „România europeană, în fața asaltului populist-naționalist”. Claudiu Sfătoiu, fost șef al SIE, despre mesajele electorale ale candidaților la europarlamentare din statele membre

Close
Închide
  Close