Mergi direct la conținut »
Euro 2016. Selecționerul României a dezamăgit un fotbalist. “Îi venea să plângă”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Euro 2016. Selecționerul României a dezamăgit un fotbalist. “Îi venea să plângă”

Euro 2016. Selecționerul României a dezamăgit un fotbalist. “Îi venea să plângă”

Cum era de așteptat, anunțarea lotului României pentru Euro 2016 nu a putut mulțumi pe toată lumea. Deciziile luate de selecționerul Anghel Iordănescu i-au afectat mai mult sau mai puțin pe cei lăsați acasă. Unul dintre fotbaliștii dezamăgiți în urma anunțului făcut marți seară este Andrei Ivan (19 ani, foto dreapta), atacantul lui CS “U” Craiova.

Tatăl lui Andrei Ivan “a dat din casă”, dezvăluind că neconvocarea la turneul final din Franța l-a adus în pragul lacrimilor pe fiul său. “L-am îmbărbătat pe Andrei, o să mergem în vacanță undeva și cred că o să-și revină rapid. Acum e afectat, îi venea să plângă aseară (n.r. – marți seară). Noi suntem lângă el, cei de la club la fel, suporterii i-au transmis încurajări, deci va merge înainte, nu va claca”, a declarat Daniel Ivan pentru Gazeta de Sud.

Părintele atacantului lui CS “U” Craiova a criticat câteva decizii luate de selecționerul Anghel Iordănescu în legătură cu lotul pentru Euro 2016. “O să fie vai și amar cu România la Euro, o să vedeți. Iordănescu vine cu coada între picioare, vă spun eu! L-a luat pe Chiricheș, care a gafat la trei goluri cu Ucraina… Nu are ce să mai caute la națională Chiricheș, Sânmărtean, Raț, Chipciu. Sunt slabi de tot”, a afirmat Daniel Ivan.

Close
Închide
  Close