Mergi direct la conținut »
Omagii impresionante la primul meci al echipei LA Lakers după decesul lui Kobe Bryant. Jucătorii au lăsat două scaune goale pentru fostul star NBA și fiica lui Gianna Galerie foto
12imagini
Sport Libertatea > Sport

Omagii impresionante la primul meci al echipei LA Lakers după decesul lui Kobe Bryant. Jucătorii au lăsat două scaune goale pentru fostul star NBA și fiica lui Gianna

Echipa Los Angeles Lakers a disputat primul său meci după dispariţia fostului său star Kobe Bryant, fiind învinsă pe teren propriu, cu scorul de 127-119, de formaţia Portland Trail Blazers, vineri seara, în Campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA).

De Viorel Tudorache,

Jucătorii lui Lakers i-au adus cu această ocazie un vibrant omagiu lui Bryant, care şi-a petrecut întreaga carieră la Lakers, grupare alături de care a cucerit cinci titluri de campion al NBA. El este unul dintre cei şapte jucători care au marcat, în total, peste 30.000 de puncte în campionatul profesionist nord-american.

Fanii lui Lakers au umplut tribunele cu tricouri ale fostului star Kobe Bryant FOTO: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

”În această seară, noi îl omagiem pe băiatul care a venit aici la 18 ani, s-a retras la 38 de ani şi a devenit, probabil, cel mai bun tată pe care l-am văzut în ultimii ani.

Voi căuta, alături de colegii mei, să perpetuăm moştenirea sa, nu doar în acest an, ci pe întreaga perioadă în care vom putea continua să jucăm baschet, pe care îl iubim, pentru că acest lucru îşi dorea şi Kobe Bryant”, a spus cu această ocazie actuala vedetă a lui Lakers, LeBron James, citat de Agerpres.

Fanii l-au iubit enorm pe Kobe Bryant FOTO: EPA-EFE/ADAM S DAVIS

Kobe Bryant a decedat duminica trecută, la vârsta de 41 ani, alături de fiica sa Gianna (13 ani), în urma unui accident de elicopter produs la Calabasas, în sudul Californiei, în care şi-au mai pierdut viaţa încă şapte persoane.

Close
Închide
  Close