Mergi direct la conținut »
Gabriel Torje vorbește despre transferul lui Gicu Grozav: ”E un dinamovist din familie”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gabriel Torje vorbește despre transferul lui Gicu Grozav: ”E un dinamovist din familie”

Gabriel Torje vorbește despre transferul lui Gicu Grozav: ”E un dinamovist din familie”

Gabriel Torje vorbește despre transferul lui Gicu Grozav: ”E un dinamovist din familie”.

De Ciprian Iana,

Pus pe lista de disponibilizați la Karabukspor (Turcia), Gicu Grozav este disputat de cele două echipe aflate în fruntea clasamentului din Liga 1, CFR Cluj și FCSB.

După ce internaționalul de 27 de ani nu a dat curs ofertei de la CFR Cluj, Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că a vorbit și el cu Gicu Grozav despre un eventual transfer la echipa pregătită de Nicolae Dică.

Coleg cu Gicu Grozav la Karabukspor, Gabriel Torje a făcut lumină în ceea ce privește posibilul transfer al atacantului la FCSB.

”Vă daţi seama că, dacă a refuzat CFR-ul, la Steaua nu-l văd jucând niciodată. E prietenul meu şi am discutat acest lucru cu el. Şi, ceea ce cred eu, nu se va duce la Steaua niciodată”, a mărturisit Gabriel Torje la Telekom Sport.

Mijlocașul a continuat: ”Gicu e un dinamovist din familie. Mulţi ani jucând acolo unchiul lui… A crescut cu Dinamo în casă, nu cred că se pune problema să se ducă la Steaua”.

Gabriel Torje nu vrea să audă de ”Steaua”

În ceea ce-l privește pe el, Gabriel Torje a spus, categoric, la Pro TV: „Nu vin la Steaua nici pentru un milion de euro!”.

CITEȘTE ȘI: Niculescu, Dulgheru, Cristian și Tecău s-au dat în spectacol la Centrul Național de Tenis / GALERIE FOTO

Close
Închide
  Close