Mergi direct la conținut »
Gafă URIAŞĂ a lui Andrei Chivulete. Nu l-a eliminat, deşi avea două ”galbene”!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gafă URIAŞĂ a lui Andrei Chivulete. Nu l-a eliminat, deşi avea două ”galbene”!

Gafă URIAŞĂ a lui Andrei Chivulete. Nu l-a eliminat, deşi avea două ”galbene”!

Greșeală incredibilă a ”centralului” Andrei Chivulete, în timpul partidei ”U” Cluj - Oțelul Galați (0-0). Acesta nu l-a eliminat pe fundașul Oțelului Dan Popescu, în ciuda faptului că acesta primise două cartonașe galbene, în minutele 74 și 88!

Deși jucătorii și oficialii clujenilor au protestat vehement, Chivulete l-a lăsat pe Dan Popescu pe teren.

În minutul, 74, după un fault la marginea careului, Mișelăricu a lovit mingea, după fluierul arbitrului. ”Centralul” i-a sancționat astfel cu cartonaș galben pe Mișelăricu pentru gestul său și pe Dan Popescu pentru fault.

Jucătorul Oțelului a primit al doilea cartonaș galben și trebuia eliminat.

Close
Închide
  Close