Mergi direct la conținut »
Jaf armat la Rio, înainte de Jocurile Olimpice! Hoții au jefuit un camion al unor televiziuni germane
Sport Libertatea > Sport > Jaf armat la Rio, înainte de Jocurile Olimpice! Hoții au jefuit un camion al unor televiziuni germane

Jaf armat la Rio, înainte de Jocurile Olimpice! Hoții au jefuit un camion al unor televiziuni germane

Mai mulți hoți înarmați au deturnat, ieri, la Rio de Janeiro, Brazilia, un camion care transporta echipamentul ce urma să fie folosit de două televiziuni din Germania pentru transmisiunile de la Jocurile Olimpice. Din fericire, aparatele au fost ulterior recuperate.

De Georgiana Marcu,

Jaful s-a produs vineri după-amiază, la scurt timp după ce echipamenul televiziunilor a fost descărcat din portul Rio de Janeiro și urcat într-un camion ce urma să îl transporte într-un spațiu de depozitare, a afirmat un oficial al televiziunii ARD, într- conferință, citat de AFP.

Camionul și două containere au fost găsite ulterior de polițiștii brazilieni și înapoiate proprietarilor. Oricum, echipamentul care valorează în total 445.000 de de dolari era asigurat.

Rio de Janeiro va deveni primul oraș sud-american din istorie care va găzdui o ediție a Jocurilor Olimpice, competiție care începe pe 5 august. Există temeri că poliția nu va reuși să țină sub control valul de infracțiuni în perioada acestui eveniment ori să facă față amenințărilor teroriste, fiind o țară care nu s-a confruntat până acum cu atacurile jihadiste.

De asemenea, rata infracționalității din oraș, deși a scăzut cu mult față de deceniul trecut, a crescut în acest an.

Close
Închide
  Close