Mergi direct la conținut »
JUSTIȚIE / Vânzoleală la palat, Gigi Becali este așteptat! GALERIE FOFO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > JUSTIȚIE / Vânzoleală la palat, Gigi Becali este așteptat! GALERIE FOFO

JUSTIȚIE / Vânzoleală la palat, Gigi Becali este așteptat! GALERIE FOFO

UPDATE 17.30. Gică Hagi a dat de înțeles că Gigi Becali a petrecut de această dată Crăciunul la Academia Hagi, unde l-a angajat să lucreze atât timp cât îi va permite Administrația Penitenciarelor.

„El a luat masa cu familia lui, eu am luat masa cu familia mea”, a declarat Hagi, pentru Pro TV.

UPDATE 17.05. Postul de televiziune România TV susține că Gigi Becali este de două zile acasă!!! Ar fi petrecut Crăciunul în sânul familiei.

UPDATE 16.40. Și la vila din Pipera a lui Gigi Becali este agitație. Zăpada a fost alungată din fața porților, iar o mașină cu inițialele BSP (Becali Sport, firma fraților-impresari Ioan și Victor Becali), se plimba de zor, ducând și aducând diverse persoane.

Gigi Becali este așteptat acasă mâine dimineață, pentru vacanța de cinci zile pe care i-a dat-o conducerea Penitenciarului Poarta Albă. Patronul Stelei a anunțat că va petrece Revelionul la Palatul Parlamentului, alături de câteva sute de persoane.

Acasă la Becali

Acasă la Becali, în Pipera FOTO: Vlad Chirea (Libertatea)

Poarta vile lui Gigi Becali

Poarta vilei lui Gigi Becali FOTO: Vlad Chirea (Libertatea)

VLAD9692~2

Acasă la familia Becali FOTO: Vlad Chirea (Libertatea)

Acasă la familia Becali

UPDATE 15.46. Sportnews.ro vă oferă câteva fotografii făcute la palatul din Aleea Alexandru, acolo unde a fost vânzoleală mare. Vărul Virgil Becali şi avocatul Elena Corciu s-au ocupat în detaliu ca Gigi Becali să beneficieze de câteva zile liniştite alături de cei dragi.

VIDEO | Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru: ”Spitalul ăsta e transformat în afacere. A lui Flutur, a lui Rîmbu și alții. Afacere de partid”
Recomandări

VIDEO | Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru: ”Spitalul ăsta e transformat în afacere. A lui Flutur, a lui Rîmbu și alții. Afacere de partid”

 
Virgil Becali

Virgil Becali, la plecarea de la palat FOTO: Vlad Chirea (Libertatea)

Becali

Omul care păzeşte palatul lui Gigi Becali FOTO: Vlad Chirea (Libertatea)

UPDATE 15.24. Virgil Becali şi avocatul Elena Corciu au părăsit imobilul din Aleea Alexandru. Gigi Becali nu şi-a făcut simţită prezenţa nici de această dată.

UPDATE 15.19. La palatul din Aleea Alexandru a sosit şi vărul lui Gigi Becali, Virgil, omul de încredere al patronului Stelei. Alături de acesta şi-a făcut apariţia şi unul dintre avocaţii latifundiarului din Pipera, Elena Corciu. În acest moment, nu se ştie cu siguranţă dacă finanţatorul campioanei României se află în libertate.

UPDATE 14.35. La  palatul pe care Gigi Becali îl deține la doi pași de sediul Guvernului a ajuns deja Ionuț Luțu, care este aghiotantul patronului de la Steaua. Se pare că Becali nu va locui în Pipera, ci la locuința aflată pe Aleea Alexandru nr 1. 

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”
Recomandări

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”

 

UPDATE 10.28. Ultimele informații sunt că Gigi Becali va ieși mâine de după gratii. Pentru bună purtare, omul care deține Steaua va petrece Revelionul în libertate.

UPDATE 09.02. Momentul eliberării lui Gigi Becali de Sărbători a fost amânat! Conducerea Penitenciarului ”Poarta Albă” a decis să-i scurteze permisia patronului echipei de fotbal Steaua.

Astfel, ”Războinicul Luminii” va ieşi din închisoare cu un decalaj decât fusese stabilit iniţial. Motivul este ţinut secret de şefii puşcăriei în care este încarcerat omul de afaceri.

Patronul Stelei ar fi trebuit să fie eliberat în această dimineață, la ora 5.00, fiind așteptat acasă de către familie.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Gigi Becali va petrece acasă Revelionul. Patronul Stelei va fi eliberat de Penitenciarul Poarta Albă, în perioada 27 decembrie – 2 ianuarie. Latifundiarul va ieși pe poarta pușcăriei mâine, la ora 5.00.

Culmea absurdului: Consiliul Județean Iași s-a apucat să dezinfecteze drumuri neasfaltate. Șeful de CJ: “Dezinfectantul are efect și acolo” VIDEO
Recomandări

Culmea absurdului: Consiliul Județean Iași s-a apucat să dezinfecteze drumuri neasfaltate. Șeful de CJ: “Dezinfectantul are efect și acolo” VIDEO

 

Pe 20 mai 2011, acesta a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare, în dosarul schimburilor de terenuri cu MAPN și în Dosarul ”Valiza”.

Patronul Stelei va trebui să meargă la sediul Poliției din județul Ilfov, să-și anunțe permisia și abia apoi va putea să meargă la vila sa din Pipera.

Becali intenționează să petreacă zilele libere în familie, fără să mai meargă la vreo petrecere de Revelion, așa cum obișnuia să facă când era în libertate.

Pedeapsa finanțatorul din Pipera a fost scurtată cu o lună, după ce acesta a publicat cartea ”Muntele Athos-patria ortodoxiei”. Acesta a mai scris o carte despre Steaua, intitulată ”Becali și Steaua” și lucrează la a treia , pentru a-i aduce încă o reducere din pedeapsă.

Din momentul în care a fost încarcerat, patronul Stelei a mai fost eliberat de două ori. Pe 12 mai 2014, a fost eliberat o zi, pentru bună purtare, după ce a participat la activități și a respectat regulamentul Penitenciarului Poarta Albă.

Becali a profitat și s-a întâlnit cu jurnaliștii la cimitirul în care este înmormântat tatăl său, făcând un adevărat show, susținând o conferință de presă.

gigi

Gigi Becali, în lacrimi la cimitir. FOTO: Libertatea

Latifundiarul din Pipera a promis că va ieși din viața politică și că nu va mai jigni pe nimeni. Acesta a făcut un apel la primul ministru Victor Ponta să-l grațieze și spera ca, dacă acesta va fi ales președinte, îl va grația și pe Gică Popescu. Ponta a pierdut alegerile în favoarea lui Klaus Ionannis, astfel că speranța patronului Stelei a fost retezată.

„Am trimis scrisori la preşedinte. Le cer iertare tuturor celor pe care i-am jignit. Nu se va mai întâmpla vreodată aşa ceva. Nu mă mai interesează politica, m-am curăţit în închisoare. Nu voi mai jigni pe nimeni.

Mă durea sufletul să le văd pe fete la închisoare, nu suportam să văd lacrimi pe obrazul fetelor mele. De aceea nu vor veni.

Fac şi un apel către primul ministru. Dă graţierea şi îţi va da Dumnezeu fără chinuri. Da, da, da. Nu sper însă într-o graţiere acum. Dar dacă iese Victor Ponta preşedinte, a treia zi vor fi eliberaţi Gigi Becali şi Gică Popescu”, a declarat Becali.

VEZI AICI DECLARAȚIA LUI BECALI

Becali a făcut un adevărat show cu bodyguarzii săi, la care a strigat să-i lase pe jurnaliști să-și facă meseria.

 

În luna noiembrie a acestui an, Becali a mai primit o nouă zi liberă, pentru că a respectat reguilile impuse de conducere pentru scurta ieșire în libertate. De data aceasta, presa nu a știut nimic, patronul Stelei preferând să-și petreasă ziua liberă în familie.

 

Ce sunt ”Dosarul Valiza” și ”Dosarul schimburilor de terenuri cu MAPN”

 

Pe 11 mai 2006, finanțatorul Stelei le-a promis jucătorilor Gloriei Bistrița sume de bani cuprinse între 5.000 de euro și 10.000 de euro, pentru a-și apăra corect șansele și să obțină un rezultat favorabil la partida cu Rapid, din 12 mai 2006.

În perioada 4-7 mai 2008, înaintea ultimei etape a campionatului, Becali a oferit sume de 1.700.000 de euro jucătorilor de la Universitatea Cluj, aproximativ 100.000 de euro pentru fiecare, pentru a-și apăra corect șansele și să câștige derby-ul cu CFR Cluj, adversara Stelei în lupta pentru titlu.

În perioada 1996-1999, în calitate de administrator al terenurilor proprietate publică din zona Voluntari (fostă Ferma Roșia), MApN a efectuat două schimburi de terenuri cu Gigi Becali, suprafața totală cedată acestuia în urma celor două schimburi fiind de 28,89 de hectare teren arabil intravilan, schimburi care au avut drept consecință prejudicierea statului român cu suma totală de 892.758 dolari. La vremea respectivă, Becali a susținut că i-a vândut un teren lui Victor Pițurcă, pe acte apărând semnătura fostului selecționer al naționalei României.

 

Close
Închide
  Close