Mergi direct la conținut »
Neastâmpăratul Gigi Becali spune că i s-a propus să cumpere ”Cumințenia Pământului”. Ce răspuns a dat stelistul
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Neastâmpăratul Gigi Becali spune că i s-a propus să cumpere ”Cumințenia Pământului”. Ce răspuns a dat stelistul

Neastâmpăratul Gigi Becali spune că i s-a propus să cumpere ”Cumințenia Pământului”. Ce răspuns a dat stelistul

De Daniel Conțescu,

Opera de artă a lui Constantin Brâncuși, „Cumințenia Pământului”, va fi cumpărată cu bani de la buget. Suma totală pe care o va acorda statul se ridică la 10 milioane de euro.
George Becali, patronul echipei de fotbal Steaua, a intrat în direct la televizor și a făcut dezvăluiri despre Cumințenia Pământului.

“Da, cineva, nu îi dau numele, că nu vreau să fie public, mi-a spus mie: «Domnule Becali, vreau să îți propun ceva – să cumperi Cumințenia Pământului». 10 milioane mi-a spus mie atunci. Eu nu dau nici măcar un milion pe o bucată de piatră. Pentru ce, dacă oricum nu poate fi scoasă din țară și proprietarii sunt obligați să o țină în siguranță? Pentru ce să dăm noi 11 milioane? Ginerele lui Teodor Meleșcanu, Peter Imre, m-a chemat acasă să vorbim pe tema asta, eu i-am zis că nu dau nici un milion pe o bucată de piatră. Domnul Imre are o casă de licitație și de antichități, ia mergeți și vedeți ce se întâmplă acolo”, a explicat Becali, în exclusivitate pentru Antena 3.

Close
Închide
  Close