Potrivit lui Lucian Rădulescu, cel care a avut o discuţie cu Dan Capră în acest sens, patronul Petrolului este dispus să ia în calcul toate ofertele pentru preluarea acţiunilor.

Capră l-a mandatat pe Lucian Rădulescu să poarte negocierile. Astfel, Rădulescu va pleclucia să discute detaliile tranzacţiei la sfârşitul lunii februarie. “Există interes din partea unei companii din Orientul Mijlociu, care a mai vrut să se implice în fotbalul românesc. Eu am lucrat la Petrolul, la Chimia Brazi şi am relaţii în acest domeniu, al petrolului. Am fost contactat şi am mers apoi să discut cu Dan Capră. Am fost şi sunt în continuare aproape de Petrolul şi, aşa cum am mai spus, nu mă voi da la o parte dacă pot să ajut echipa. Dan Capră m-a mandatat să port discuţiile, aşa că, la finalul lunii februarie, voi pleca să discutăm detalii ale tranzacţiei. Vă asigur că Petrolul se află pe drumul cel bun”, a declarat Lucian Rădulescu.

Pe de altă parte, una dintre problemele semnalate în raportul Curții de Conturi, după controlul încheiat recent, este relația deficitară dintre SC Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești SRL și SC Fotbal Club Petrolul SA, soldată cu pierderi mari pentru societatea care are ca acționar Consiliul Local. Conform inspectorilor, prejudiciul total depășește 3,6 milioane de lei, informează phon.ro.