De Ciprian Iana,

Silviu Lung junior a mărturisit că n-a mai ieșit pe stradă de 12 zile și că s-a mutat din hotel la baza de antrenament a clubului Kayserispor.

”Practic, sunt în cantonament”, a declarat Silviu Lung jr, care a dezvăluit că a amânat nunta cu logodnica sa, Roxana, din cauza pandemiei de coronavirus.

”Plănuiserăm nunta, dar a trebui s-o amânăm. Să se ducă pandemia și vom stabili altă dată. Suntem împreună de 7 ani”, a dezvăluit Silviu Lung jr.

În ceea ce privește modul în care își petrece o zi de izolare în Turcia, băiatul fostului mare portar Silviu Lung a declarat: ”Mă antrenez, dimineața la sală, după-amiază la piscină. Citesc, mă uit la televizor, mă joc pe PlayStation, vorbesc des acasă. Cu Roxana, cu tata, cel mai bun prieten al meu, cu Tibi”.

Despre fotbal, mai nimic, în această perioadă tulbure. ”La începutul lui mai va fi o ședință la federație și, dacă se va putea, vor decide și cum. Acum însă, mai importantă decât orice e sănătatea oamenilor”, a spus Silviu Lung jr, care speră să evite retrogradarea cu echipa sa Kayserispor (n.r. – ultimul loc în Turcia, 18, cu 22 de puncte, după 26 de etape).

Ovidiu Ioanițoaia arată o altă față a Regelui Mihai. Cum i-a reparat monarhul mașina unchiului cunoscutului ziarist
Ovidiu Ioanițoaia

Întrebat de Ovidiu Ioanițoaia dacă s-ar putea să îi îndeplinească o dorință, fotbalistul de 30 de ani a răspuns imediat: ”Să se termine nenorocirea asta și să ne întoarcem la o viață normală. Au trecut 12 zile de când n-am ieșit pe stradă și cred că ajunge!”.

Citeşte şi:

Larisa Iordache a ieșit în stradă. ”Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de Poliție”

Directorul SGA Suceava, demis din funcție, după ce s-a rugat în genunchi în fața instituției pentru a salva orașul de coronavirus

Profesorii nu vor intra în șomaj tehnic, însă personalului administrativ din școli se va aplica măsura anunțată de Ludovic Orban

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente