Simona Halep (2) – Barbora Strycova 6-2, 6-4 

FINAL

Game 10 – După o oră și 26 de minute, fructificând a doua minge de meci, Simona Halep merge mao departe la Indian Wells. Kateryna Kozlova a câștigat cu 6-0 decisivul partidei cu Sasnovich și va fa peste Halep: 6-4.

Game 9 – Setul se putea complicat. Simona a servit cu mingi noi, în timp ce Strycoka și-a schimbat racheta. Cehoaica a dus-o pe româncă până la 30-0, dar patru servicii la rând au salvat-o pe favorita 2 de încă un break: 5-4.

Game 8 – Sfaturile antrenorului i-ai priit Barborei, care a egalat. Din tribună, un fan îi strigă Simonei, în română: ”Rupe-i capu”!: 4-4.

Game 7 – A obosit brațul Simonei. Își cedează serviciul a doua oară în set și a treia oară în meci. Strycoka cere on-court couching: 4-3.

Game 6 – Break Halep. Simonei i s-a făcut frig și evoluează din acest game îmbrăcată cu o bluză de culoare albă, după ce intrase în meci cu un tricou fără mâneci. Și Barbora și-a tras pe deasupra o bluză, dar una de culoare neagră: 4-2. 

Game 5 – Break Barbora. Venit din nimic. ”Du-te, odată, și lovește mingea aia”, se ceartă singură Simona: 3-2.

Simona Halep

Game 4 – Break Halep: 3-1.

Game 3 – Halep și-a pierdut o singură dată serviciul în meci. N-are de gând s-o mai facă vreodată, până la final: 2-1.

Polițiștii din Brașov au găsit-o pe misterioasa ”fată din cort”. Trăia de trei luni la marginea cartierului Șchei. Cine e
Recomandări

Polițiștii din Brașov au găsit-o pe misterioasa ”fată din cort”. Trăia de trei luni la marginea cartierului Șchei. Cine e

Game 2 – Strycova nu renunță și își face serviciul. Cehoaica se manifestă teatral, făcând diverse ”scheme”, tăvălindu-se pe jos: 1-1.

În turul 3, ”16”-imile de finală, Halep sau Strycova vor avea de înfruntat câștigătoarea partidei Aliaksandra Sasnovich, favorită 31, și Kateryna Kozlova. Ucraineanca venită din calificări o conduce cu 6-4, 1-0 pe sportiva din Belarus. 

Game 1 – Halep reia treaba de unde a lăsat-o. A început la serviciu și în acest set: 1-0.

SETUL 2

Game 8 – Halep ”arestează” primul set, spre bucuria românilor din tribună. 40 de minute a durat prima manșă: 6-2.

Game 7 – Strycova a forțat în zadar break-ul: 5-2.

Game 6 – Primul game de serviciu pe mâna Barborei. Cercel, Antonescu și Cristofor sunt în loja Simonei. Se joacă de 32 de minute: 4-2.

Calvarul unui chirurg român pregătit în Franța și Belgia după ce a revenit în România
Recomandări

Calvarul unui chirurg român pregătit în Franța și Belgia după ce a revenit în România

Game 5 – Primul as al meciului apare în dreptul favoritei 2. Cehoaica vociferează des: 4-1.

Game 4 – Barbora nu și-a câștigat încă serviciul: 3-1.

Game 3 – Revenire neanunțată a Barborei, care face break într-o perioadă de dominare a româncei: 2-1.

Game 2 – Break Halep. care ia viteză pe tabelă: 2-0.

Game 1 – Halep depășește pericolul unui 15-40, în care a comis și o dublă greșeală: 1-0.

Până la urmă, ora de start a fost 01.55, cu Simona prima la serviciu.

ACTUALIZARE 9 martie, ora 01.35. Stanislas Wawrinka l-a doborât, după două ore și 9 minute, pe britanicul Daniel Evans, venit din calificări, 6-3 în decisiv. Poate începe meciul Simonei, de la ora 2.00, cu o întârziere de două ceasuri față de ora stabilită inițial.

ACTUALIZARE 9 martie, ora 01.17. Se joacă de o oră și 50 de minute în meciul Evans – Wawrinka. Noua oră de start pentru meciul Simonei este 01.45.

ACTUALIZARE 9 martie, ora 00.53. Meciul Evans – Wawrinka, de pe terenul doi, care precede meciul Simonei, are nevoie de set decisiv. După ce a pierdut primul set la tie-break în fața britanicului, elvețianul a întors soarta jocului, adjudecându-și manșa secundă, scor 6-3. Astfel, partida româncei a fost ”reportată” pentru ora 1.30.

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”
Recomandări

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”

ACTUALIZARE 8 martie, ora 23.58. Meciul Simonei este al treilea pe terenul doi din complexul californian, după două meciuri de pe tabloul masculin: Feliciano Lopez – Tomas Berdych, încheiat cu victoria spaniolul cu scorul 7-6 (3), 7-6 (2), și Daniel Evans (q) – Stanislas Wawrinka. Cel de-al doilea meci este, la această oră, abia în primul set, la scor 4-4. Meciul Simonei, reprogramat pentru ora 1.00.

ACTUALIZARE 7 martie, ora 16.00. După ce a trecut de Irina Begu în primul tur de la Indian Wells, Bianca Andreescu a făcut declarații măgulitoare despre Simona Halep:

”Simona este o jucătoare incredibilă, a reușit atât de multe în carieră! Când a câștigat Roland Garros a fost foarte emoționant, în special pentru România, deoarece eu cred că noi, românii, suntem niște oameni foarte pasionali.

O cunosc pe Simona personal, nu foarte bine, dar am vorbit cu ea de multe ori. Este o persoană cu picioarele pe pământ cu un suflet bun și o respect cu adevărat”, a spus Bianca in conferinta de presa.

—————-

Strycova, 32 de ani, ocupă locul 48 WTA, cea mai bună clasare fiind locul 16 (ianuarie 2017).

Barbora are două titluri WTA la simplu, Quebec – 2011 şi Linz – 2017, şi 24 la dublu, plus un bronz olimpic, alături de Lucie Safarova.

A fost suspendată în 2013 timp de şase luni pentru consum de sibutramină.

Cehaoiaca a fost căsătorită cu tenismenul Jakub Zahlava, care i-a fost şi antrenor, din 2007, dar cuplul a divorţat în 2015.

Cehoaica a strâns din tenis peste 9.000.000 $.

Halep, 27 de ani, 2 WTA, şi Strycova s-au întâlnit de cinci ori. Cehoiaca a câștigat primul meci, în 2010, iar apoi Simona a învins-o în următoarele.

Ultima confruntare a fost în 2017, la Toronto. Cele două jucătoare s-au întâlnit şi în 2016, la Indian Wells.

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase