MENIU CAUTĂ

Simona Halep, ședință foto la Indian Wells. Viață în roz. Antrenament cu Karolina Pliskova

Distribuie

Ocupanta locului 2 WTA, Simona Halep, 27 de ani, este în centrul atenției la Indian Wells. Înaintea debutului în competiție, constănțeanca a participat la o ședință foto.

Dezinvoltă, Simona a apărut într-o bluză roz, făcând semnul victoriei. O victorie pe care o așteaptă și la Indian Wells, competiție unde a trimufat în 2015.

”Ar fi frumos să câștig Indian Wells, dar e greu să mă gândesc la titlu în momentul acesta. Vreau să mă bucur de fiecare moment pe teren și după vom vedea”, a spus Halep.

Sportiva a scris pe un site de socializare, după obligatoria ședință foto de dinaintea turneului din California: ”Sub soarele deșertului, unul dintre cele mai frumoase locuri în care putem juca tenis”.

După fotografii, Simona a mers pe terenul central de la Indian Wells, unde s-a antrenat timp de o oră alături de Karolina Pliskova (Cehia, 5 WTA).

Pe de altă parte, Simona Halep a fost nominalizată, alături de belgianca Elise Mertens, elveţianca Belinda Bencic şi cehoaica Petra Kvitova, în ancheta pentru cea mai bună jucătoare de tenis a lunii februarie în circuitul profesionist.

Aflată în discuții pentru o colaborare cu Sascha Bajin, fostul antrenor al liderului WTA Naomi Osaka, Simona Halep va juca în turul 2 la Indian Wells cu învingătoarea dintre Barbara Strycova (Cehia, 50 WTA) și Viktorija Golubic (Elveția, 82 WTA). Meciul celor două a fost programat joi dimineață.


Cum și-a păcălit sfârșitul actorul Ion Dichiseanu, la cutremurul din ’77. O vorbă a făcut diferența dintre viață și moarte!

Comentarii