MENIU CAUTĂ
, de Ciprian Iana

Simona Halep poate depăși 29 de milioane de dolari la Indian Wells. Cum ajunge pe locul 1 WTA

Distribuie

Turneul de la Indian Wells reprezintă pentru Simona Halep, 27 de ani, un bun prilej de a vedea unde se află, la patru luni de la despărțirea de antrenorul Darren Cahill.

Sportiva de pe locul 2 WTA nu și-a găsit încă tehnician, dar anunță se simte excelent, înaintea meciului de astăzi, din turul 2, cu Barbora Strycova (Cehia, 48 WTA)!  

„Nu e niciodată ușor fără un antrenor, la acest nivel este aproape imposibil, dar pentru o perioadă scurtă e foarte plăcut”, a declarat, ieri, Simona Halep la Media Day.

Așteptările de la acest turneu sunt mari: „Simt că nivelul meu este bun, sunt încrezătoare. Fizic totul este în regulă. Au trecut patru ani de când am câștigat titlul la Indian Wells şi mă simt mai matură. Joc mereu bine aici, aşa că sunt încrezătoare Cred că pot câştiga fiecare meci şi să lupt până la capăt”.

Simona Halep poate depăși 29 de milioane de dolari la Indian Wells. Finala, cheia succesului financiar

Un „capăt” care ar însemna ultimul act al competiției din California. O finală care i-ar putea aduce Simonei Halep locul 1 WTA, dar și „rotunjirea” câștigurilor financiare. Până în prezent, sportiva din Constanța a câștigat 28.495.452 de dolari, iar calificarea în finala de la Indian Wells i-ar asigura alți 654.860 de dolari, cu care ar depăși „borna” de 29 de milioane de dolari din tenis.

În ceea ce privește revenire pe primul loc WTA, Halep e sigură de acest lucru doar dacă se impune la Indian Wells (în acest caz suma s-ar suplimenta cu 1,34 milioane de dolari), iar Naomi Osaka (Japonia, 1 WTA) va rata finala. Dacă Halep pierde în ultimul act, poate ajunge lider WTA în situația în care Naomi Osaka s-ar opri în sferturi, iar Petra Kvitova (Cehia, 3 WTA) și Sloane Stephens (SUA, 4 WTA) să nu câștige turneul.

„La Indian Wells e dificil când bate vântul. În rest vremea este prielnică şi de fiecare dată când vin aici sunt relaxată. Am un sentiment plăcut şi pentru că în jurul nostru sunt atâţia fani”
Simona Halep


Doi ani pentru cinci vieți! Șoferul care a ucis cinci oameni în Brăila a fost eliberat condiționat!

Citește mai multe despre Simona Halep și federaţia de tenis pe Libertatea.

Comentarii